Szárnyas fejvadász (1982)

Blade Runner

Értékeléshez regisztráció szükséges!
2019-et írunk. Egy speciális osztaghoz tartozó Deckard éppen visszavonulni készül, amikor újabb feladatot kap. Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal. A film az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában. Rengeteg kérdést feltesz: Mit jelent embernek lenni? Mi az élet értelme?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

61
Próbálom megfogalmazni mennyire [email protected] nem találok szavakat
60
Nagyon gyenge. Nem azért mert lassú, meg mai szemmel néhol már röhejes. De a történet is olyan semilyen, a hangulata meg olyan mint egy rémálom. Valahogy nem áll össze a film.
59
Egyedi hangulati és látvány világgal rendelkezik! Ebbe vagy beletudja magát képzelni az ember vagy nem. Az első részét imádtam a második részén hatalmasat csalódtam...
58
Én valaha egyszer láttam ezt a filmet még a 2007-es utolsó változatban, felirattal és egyet mondok ezt a filmet csak az idő tette kultusz filmmé jobban mert úgy tudom a maga idejében nem hozta meg azt az eredményt amit elképzeltek, ennek egyesek szerint az E. T. volt az oka jobban egyéb más dolgok mellett. Amúgy kering fent online olyan hogy egy mozis verzió, csak az a kérdés melyik mert van a filmnek vagy 8 féle változata kisebb nagyobb variálásokkal, és az én változatomban amihez az első hazai szinkron is tartozik és a vége afféle amit a wikipédia csak boldog befejezésként emleget, és az ha jól tudom az az amerikai mozis kópia volt. Szóval ez egy eléggé ellentmondásos film kinek tetszik kinek nem, de idővel helyet szerzett magának a filmes kultúrában.
57
A 82- es film totál ratyi volt, már bocsánat...
56
Elnézést, a korábbi hozzászólásomat az újabb filmhez akartam írni.
Ezt a '82-es fimet imádtam.
Ezért volt nagy csalódás az újabb.
55
Hát ezen majdnem elaludtam. Nem az akciójeleneteket hiányoltam, hanem egy normális történetet. Mert az nem volt benne.
2/10
54
1982., ne felejtsük el...
53
A maga idejében biztos nagyon jó filmnek számított, az akkori technológiához képest jó film, de sajnos mai szemmel majdnem elaludtam rajta.
52
Ez szerintem egy nagyon jó film. Az én ízlésvilágomnak nagyon megfelelt, kiváló sci-fi. Lekötött, fenntartotta az érdeklődésemet, és a végén kiváltotta bennem az egyedülálló hatását. Kiváló filmes élmény, kultikus, többször nézős. Az én értelmezésem szerint:
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!