Szaturnusz: a gyűrűkön belül (2017)

Mission Saturn

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Szaturnuszt több mint egy évtizeden át közelről kutató Cassini űrszonda hamarosan befejezi küldetését. Már javában tart a Nagy Finálé, mely során a Cassini fokozatos pályamódosítások eredményeként szeptember közepén a Szaturnuszba csapódik és megsemmisül. Mit tudtunk meg a Szaturnuszról, a holdjaról és a gyűrűiről a szondának és a Huygens nevű leszállóegységének köszönhetően? A film a tudományos célú űrkutatás egyik legambiciózusabb vállalkozásának krónikája.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Szivacshalász... Tudod mit? Inkább nem mondok semmit mert ha elkezdem nem tudom abbahagyni.
Csak erre kéne pénzt költeni!!!

Nem tudom ez Nekem már vagy jó húsz éve világossá vált. Az emberiség legnagyobb ellenfele az idő. Ha nem tudunk terjeszkedni a világűrben akkor túlszaporodástól kezdve nem is sorolom mennyi problémával kell szembenéznünk. Ez az emberiség fő feladata. Elfoglaltuk ezt a bolygót, a mienk. Nincs kitől elhódítani pedig egyfolytában ezt a játékot játszuk. Tudomásul kéne venni, hogy egy faj vagyunk a rasszokat kukába dobni és ennek kéne lennie a fő célnak. Irány a világűr. Persze Iszonyatos fegyverkezés és nem egymás ellen, hanem az ellen ami kint vár ránk. Mert, hogy vár valami az majdnem biztos.
Akkor mi van ha nem igazak az UFO mesék hanem szimplán a szomszédos pár millió csillag között több értelmes faj is arra vár, hogy meghódítsa a világűrt. Szerintem ennek nagyon szépen meg vannak teremtve a feltételei az egész univerzumban. Minden galaxisból kiemelkedik egy faj. A mi esetünkben kíváncsi volnék mi lesz a helyzet mire csatlakozunk az Andromédához. Ha az élet annyira magától értetődő dolog addigra azt a galaxist is uralja majd valaki vagy ki tudja... Valami... Aztán ha egyesültünk, szépen csatlakozunk a Virgohoz. Így hirtelen azt hiszem 32 darabos csoport része vagyunk.
6
Szuper! Nagyon érdekes, izgalmas.
5
izgalmas volt akit érdekel - fantasztikus - kösz a lehetöséget
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

4
Akit érdekel a bolygókutatás igazi csemege
2
Ez csodálatos volt köszönöm hogy feltettétek
1
Wuhuuu dejó! Köszönöm!! <3