Szomorú vasárnap (1999)

Gloomy Sunday

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Budapest, a harmincas évek vége: Szabó László vendéglős szép szerelmével, Ilonával egy kitűnő kis éttermet vezet. A teljességhez csak egy zongora és egy zongorista hiányzik. Vesznek is egy zongorát és szerződtetnek egy halk szavú zongoristát, Aradi Andrást, aki hamarosan beleszeret Ilonába. A nő viszonozza a szerelmet és kialakul hármójuk különös kapcsolata.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.

Ezen az oldalon ➦➦ watch.email/movie5
2
Tényleg sokan lettek emiatt a zene miatt öngyilkosok. Nálunk a suliban egyébként kötelező volt megnézni és szerintem jó.
1
A Szomorú vasárnap egy olyan magyar film, ami német. Na jó, szerepel benne Marozsán Erika (sőt főszereplő), meg még néhány magyar, de tisztán német pénzből, német alkotókkal.
A Szomorú vasárnapról mindenki azt mondja, hogy jó film mégsem nézte meg senki a németeknél (egy kis állami pénzt is megszavaztak emiatt neki).
A Szomorú vasárnap tényleg jó film, mégsem fogja nálunk sem sok ember megnézni. Pedig nem lenne baj, de hát, ha nem, akkor nem.
A Szomorú vasárnapnak tényleg nagyon jó zenéje van, de ha kiadják, nem tudom, ki veszi meg a Soundtracket. És végül: tényleg sok ember öngyilkos lett a Szomorú vasárnap miatt? Aligha.