Szurikáták (2008)

The Meerkats

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Szurikáták szórakoztató és izgalmas képet fest egy család mindennapi küzdelmeiről a föld legkíméletlenebb környezetében.
De ami az afrikai síkságok lakóit még egyedülállóbbá teszi, az nem más, mint családi életük dinamikájának hátborzongató hasonlatossága azokkal a fajokkal, akik a tápláléklánc felsőbb fokán helyezkednek el?
Akár a mindennapi élet nehézségein küzdik át magukat, akár komoly csatákba bonyolódnak a túlélésért; a Szurikáták megható képet fest a családok egymás közötti kapcsolatairól s példát állít kitartásból és lelkierőből ebben a kietlen környezetben (mindannyiunk számára).

Különleges és úttörő filmezési technikával készült a TWC és a BBC, a világ kiemelkedő természetfilm-készítőinek egyedülálló alkotásaként.
A film eredeti narrátora Paul Newman volt, a magyar változat narrátora Szersén Gyula.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Miasora 2018.05.21 22:11

Igazad van, bocsi. Szegény kisgyerek fejét meg kéne simizni hogy semmi baj ez csak reflexecske volt nincs semmi baj ha máskor is esetleg tiltás ellenére is benyulkálnál vlahová és reflexből földhöz baszol valami állatkát akkor tudd hogy az csak reflex semmi gondddd majd visznek másikat helyette hisz az pótolható , te meg csak egy kis gyerekecske vagy (még ha debil is) semmi baj semmi baj. Ez a gond a mai szülőkkel, de még a tanárokkal meg az óvónénikkel is hogy semmi felelősség érzetet , érték rendet nem képesek nevelni a kis "csemetékbe". Én ha ilyet csinálok annak idején, már ha csak azt nézem hogy tiltás ellenére benyúlkálok nem még ugye reflexből agyon csapok valamit, akkor ott helyben olyan maflást kaptam volna a tanártól vagy esetleg otthon szülőktől hogy egyből elmúlik örökre a reflex... meg a benyúlkálási szándék is. Ami most megy már a fiatal generációnál az már nonszensz. A gyerek diktál nem a felnőtt.
Ha egy nagyobb ragadozóhoz nyúlt volna be és ha az harapja meg, akkor lehet tanult volna az esetből, de így... Neked sem kell országot elhagyni kedvesem, te is épp jó helyen vagy. Rád is lehetne egy szép birodalmat építeni az biztos.
5
"2018.05.21 20:382
Ja mert a kiscsákó földhöz vágott egyet a minap?! Ő is úgy kéne végezze". -------------Aztán why?... Szomorú történet ez a szurikátás...de kapjatok már a fejetekhez... gyerek nem gyerek.. ha nekem harapja átt a kezem én is földhöz csapom...
Jó rendben tudom... nem szabadot volna be nyulni stb stb... de meg történt ... nem kell a szurikátából mártirt a gyerekből meg mini hitlert csinálni-.-
4
Tomassy00-nak igaza van! Meg kéne nézetni a "gyerekkel" a filmet!
3
#Tomassy, a tiéd is REFLEXSZERŰEN (ez nem tanult, hanem ösztönös, random viselkedési minta, ráadásul stressz indukált) elhajította volna, ha beleharap valami a kezébe.. Sőt, te is. Balsorsos hogy így alakult, de ez van. Nem egy kisgyereket kellene bullyngolni online, azért mert szabályt szegve benyúlt a rácson, hanem az ilyen érzelni autista egysejtűeket, mint te (is)! Szerencsére jó helyen vagy, ne hagyd el az országot, itt ilyen mentalitásra kell építeni a jövő hadbirodalmát!
2
Ja mert a kiscsákó földhöz vágott egyet a minap ?! Ő is úgy kéne végezze.