T-34 (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1944-et írunk. A film megtörtént eset dolgoz fel, címét pedig a világháború legikonikusabb szovjet fegyveréről, a T-34-es páncélosról
kapta. Hősei fogságba esett harckocsizók, akik egy bizarr feladatot kapnak a szadista, sebhelyes arcú táborparancsnoktól:
Üzemeljenek be egy zsákmányul ejtett, leharcolt T-34-est, és a lőtéren szolgáljanak benne élő céltáblaként a közeli
harckocsizó iskola kadétjai számára. Hőseink nem kapnak lőszert, hogy visszalőhessenek, viszont szökési tervüket
erre a páncélosra építik.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

31
Mint a "hős"korban.Győznek az elvtársak mert ott az igazság.
30
Szeretem az orosz filmeket, a tankos filmeket is, de ez nem volt más (bár meglehetősen látványos ) mint a FURY orosz változata...tele blődségekkel. Szórakozni jó, de az egész komolytalan, különösebb értéke nincs.
29
Idétlen film...
28
Nyilván Orosz film ézért ne a Németeket fogja dicsőiteni. de a panter 75 mm átütő ágyú.És a t34-85, nek 45 mm páncél van már itt meg bukott a film ha le ülsz ez élé a film elé azért nem árt érteni hozzá. Németek hadi ereje ott haggya az Oroszokat.(Pl.: maus, tigris, ferdinánd) stb. Lehet hogy ezt a gyenge filmet a wot támogatta.
26
Ez meg mi???
Rendben, értem én, hogy propagandafilm, és hamisítsunk történelmet, de ez már nevetséges.
Csak egy idézet a "Panther Ausf. A." harckocsiról, amit a filmben következetesen "Tigris" harckocsinak fordítanak és mozgó céltáblává alacsonyítanak:
"A harckocsit tűzerejének, páncélzatának valamint mozgékonyságának az aránya magasan az átlag fölé emelte és a II. világháború egyik leghatékonyabb harckocsijává tette, a szövetségesek nyomasztó létszámfölénye ellenére. Az amerikai hadsereg statisztikája szerint 1 „Párduc” kilövése 5 db Sherman, vagy 9 db T–34 elvesztésébe került"/Wikipédia/.
Egészen a "hármat egyszerre" jelenetig próbáltam komolyan venni a filmet, majd rájöttem a valódi műfajára: háborús paródia.
Így már nézhető volt, bár sokszor szinte fuldokoltam a nevetéstől.
Amúgy tipikus, gyenge orosz film. Síkostoba német katonák, hazafiasságtól túlfűtött szovjet szuperhősök. Természetesen nem felejtettek el egy gyenge érzelmi szálat sem belevinni.
A film hemzseg a pontatlanságoktól, valótlanságoktól, csak két példa, spoilerezés nélkül, a többit keresse meg ki-ki maga, ha arra vetemedik, hogy megnézze a filmet:
- a film egyik szereplője az elején még a Wehrmacht harckocsizó századosa /az egyenruhája szerint/ később meg már ss ezredes. Khm...
Tudom, időközben átlépett. Na, persze...
- kifejezetten "tetszett" az álcafestéssel ellátott német tank tetején virító, hatalmas vörös-fekete színű horogkeresztes zászló. Na, de kérem...
Személyes kedvenceim/a teljesség igénye nélkül/:
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Ez egy egyszerű film, egyszerű ...-nek.
A színészi játék és a rendezés D kategóriás.
Mindezek ellenére ajánlanám azoknak, akik szeretnének jót nevetni egy - amúgy gyenge - háborús paródiám. Viszont, akik bármiféle történelmi hűséget várnának el, azok messzire kerüljék, mert elvesztegetnek kb. 2 bosszankodással teli órát az életükből.
Köszönet a feltöltésért.
Max. 1 pont, mert háborús paródiaként azért nézhető.
25
ez egy nagyon jo film..nagyon ott van...
24
Egy ilyen szuper filmet miért nem hoznak a mozik Mo-n? Helyette mindenféle tökönlövött hollywood-i giccset lehet végig popconozni...
23
Pörgős film! Tökéletes propaganda film, igen fordulatos, és egyben tiszteletadás azoknak, akik nem tértek haza.
22
Én csak anyit kérnék hogy fullosan magyar nyelven élvezhesem a filmet mert nagy rajongoja vagyok a háborus filmeknek.