T2 Trainspotting (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen - bár kissé veszélyes - figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.
Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

60
Valahogyan nekem bejött..Többször megnéztem.
Dezsavűm volt többször is pár jelenetnél...Hmmm.. mindenképp kultfim a korosztályomnak egy kis társadalom kritikával keverve.-)
10:9
Ajánlom 35 -45 közöttieknek .-)
59
Az első részt nem tudta felül űberolni... Az szinte megfoghatatlan...
De... ha jól bele gondolunk, nem is ez volt a célja a mostani filmnek, ... 20 év ...az húsz év...
58
Egyszerűen nincs még egy ehhez fogható film... Az első rész és ez együtt alkotnak egészet. Van mondanivalója, van lényege. Azok az idézetek hatalmasak. A színészek nagyon jók benne, jók ezek a jatszadozások az effektekkel, a csavarok benne. A világ legjobb drámája zajlik le benne! 10/10
57
vannnak benne jó jelenetek, de összességében egy F.O.S.
56
Jó film, finom csattanóval! 10/8
54
Ezt a filmet felejtsd el.0/10
52
A Trainspotting hitelesen referált egy világról, amibe nem sokan látnak bele, szórakoztató volt és tartalmas. Ennél a filmnél nem volt koncepció, nem akart Danny Boyle semmit sem elmondani, csak lehúzott egy bőrt az egykori kiváló alkotásáról, és ez bizonyára sikerült. Különálló filmként sem állná meg a helyét, a nosztalgián kívül semmiről sem szólt. A 20 éves filmnek köszönheti az erős pontszámot, szerintem gyenge volt és rettentően unalmas, 5 pont.