Talon Falls (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Négy tinédzser egy kiruccanási út közepette úgy dönt, hogy elmennek egy kísértetjárta vidámparkba, amelyet Halloween-kor használtak régen. Megdöbbenésükre a park nem is elhagyatott hanem ismeretlen emberek működtetik. Miután a soronkívüli szelvényeikkel belépnek, egészen különlegesnek tűnik minden és rádöbbennek, hogy a park rémházábban valós horror zajlik le élő közvetítésben. Ám hamarosan maguk is áldozattá válnak, és már nincs kiút...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidcloud.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Szerintem ez a film sz**rá veri a Horror Parkot. Egyszerűen zseniálos, hihetetlen Motel utánérzéssel. Mindenképpen nézzétek meg, nem elpazarolt idő!
5
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

4
Bocs igazság szerint a múltkor elaludtam az elejét és csak a végét néztem meg.. Egyébként tényleg nem lehet rámondani ,hogy annyira rossz volna.
3
AZért arra bevallom kíváncsi vagyok, hogy milyen viszonyrendszer alapján rosszabb. Szal. konkrétan mi is az? _-)
2
Tipikus utálom kategória. Mutatnék én ezeknek olyan szadit meg kegyetlenséget, hogy nem tudnának többet aludni. Ez a tudás?? Szadi???? Ehez aztán kell ész meg alkotói véna. Idióták
1
láttam már rosszabbat ez erös 7es
7/10