Tengeri csillag (2016)

Starfish

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tom és Nicola tökéletesnek hitt élete egyik pillanatról a másikra darabjaira hullik. Tomnak mindene megvan, amit valaha is akart - álmai háza, sikeres munkája, gyönyörű felesége, és a második gyerek is már úton van. Amikor egy decemberi estén Tom ágyba fekteti a kislányát, nem sejti, hogy a következő reggelre minden veszélybe kerül. A férfit ledönti lábáról a pusztító betegség, a vérmérgezés. Tom és Nic a családjukért és egymásért küzdenek, és csak a kapcsolatuk erőssége, amit megmentheti őket.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Nézd meg a jó minőségű filmeket, és mindig mindig jó minőségben frissítsd
Ez az, ahol megnézem a webhelyet ⏩⏩ »» ▶FILMESON8.BLOGSPOT.COM
6
uhhh ez nagyon durva volt. sok rohadt betegség van de ezt nem kívánnám senkinek. a feleség lelki erejét nehéz jellemezni ,kitartása mondhatni ember feletti de ez is csak elcsépelt frázisa az igazságnak.
5
Lehet elgondolkodni egy ilyen film után...a hétköznapi létünk,mekkora kincs!Ha betegek leszünk,a legkínzóbb fájdalmat,azok élik át,akiket szeretünk,és szeretnek,és nem mi!A filmben,mindenkinek igaza volt a maga szemszögéből!A legnagyobb csoda a férfival történt meg,nagyon figyeljék a tengeri, és a labdás jelenetet,és megértik! Önmagunk legyőzése mindig a legnagyobb győzelem!10/10!
3
A legszebb és legszomorúbb,hogy ez egy igaz történet...a szeretet és szerelem intelligenciája minden téren megmutatkozik egy ilyen tragédia során,iszonyatos nagy lelki érzelmek törhetnek elő minden családtagból és ezeket kontrollálni ,hogy mindenkinek jó legyen szinte lehetetlen,a fizikai és az érzelmek élet nagy megpróbáltatása,kitartást kívánok minden ilyen családnak...10/10
2
Nem találok szavakat... A szó szoros értelmében szívszaggató, lélekbe markoló film; ugyanakkor abszolút motiváló, hogy bármilyen tragédiával is kerülünk szembe életünk folyamán: soha nem szabad feladni! És nem utolsó sorban el lehet azon gondolkozni a film láttán, hogy mit is jelent az igazi, és feltételek nélküli, önzetlen szeretet, kitartás a másik mellett bármi áron; EZ a legnehezebb dolog az életben.
1
Elképesztően megrázó film...rég volt ilyen amit nem azért tudtam csak alig végignézni mert annyira rossz,ha nem mert annyira szívbe hasító...De a színészek is jó munkát végeztek