Terminal 2018 (2018)

Terminal

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film története szerint két bérgyilkos egy gonosz küldetésre indul de a történetben feltűnik egy beteg tanár, egy rejtélyes takarító és egy pincérnő is, aki kettős életet él.
Hőseink sorsa váratlanul keresztezi egymást, ám ennek halálos következményei lesznek...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidlox.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Én minden percét imádtam. Teljesen lekötött, hoz egy magával ragadó stílust és ez ad egy rendkívül hangulatos keretet a filmnek. Btw Margot Robbie játéka szerintem nagyon ott van a szeren. Nekem 10/9
16
Ez elég vicces. 16 hozzászólásból 1 tartalmaz információt a filmről. ??? Nem ez lenne a lényeg? A jelölések random összevisszasága (ami tényleg új dolog nálatok, sajnos) tényleg bosszantó. Viszont nem világrengető probléma. Most már 17!
15
A vidto.me miértnem elérhető?Válaszotok előre is köszönöm!
14
A magyar feliratos linket már beküldtem az oldalra, gondolom nemsokára kiteszik. Hali.
11
Ahh, de most olvasom más helyen, hogy rendszerhiba. Akkor megint ennyi.
10
Kedves Abigeel. Köszönjük a kioktatást, de a problémafelvetés teljesen jogos a felhasználók részéről. Aki régóta Filmezz.eu használó tudja, hogy ez újkeletű probléma. Régen pontosan volt a nyitó lapon a nyelv, felirat vagy kamerás minőség feltüntetve, csak az utóbbi időben lett bosszantóan pontatlan. Én sem szeretek feleslegesen nyitogatni, ráadásul gyakran a szereplő és tartalom leírás is hibás. Ez lehúzza az oldal nívóját. Ennyi.
9
Te milyen okos vagy, gél!!!
Csak úgy csillog az eszed.
Írj még.
(És vagy tilts már ki...)
8
Ennyi problémázó arcot max egóval, nulla önkritikával ritkán látni egy helyen, habár ezen a téren is jelentős előrehaladás mutatkozik az utóbbi években.
Az oldal nyelve magyar, és a nettetikett szerint is azon a nyelven kell megjeleníteni az információkat, és hozzászólni, ami az oldal nyelve. Tehát a film ismertetők is magyarul lesznek mindig leírva, függetlenül a film nyelvétől, felirat, szinkron lététől vagy nemlététől.
A tárhelyre feltöltött film előtti ikonból lehet tájékozódni, milyen nyelvű lesz a film. Annak nem ismeretéért, vagy figyelmen kívül hagyásáért az oldal üzemeltetőinek tenni szemrehányást, enyhén szólva etikátlan.
Nyelvtanulásra sem akarnak senkit rávenni, sőt a filmek megnézésére sem, ez csak egy lehetőség, amivel nem kötelező élni, ellenben illik néha-néha megköszönni a munkájukat, vagy az adott film feltöltését, ami egyre ritkább.
A pontozásról írtam egy hosszabb véleményt, igaz a fórumon, ami eltűnt rég szem elől, így ha bárki a hozzászólások pontszáma alapján próbálja eldönteni egy filmről, hogy jó vagy rossz, csalódni fog.
Most nem köszönöm meg és nem is pontozom a filmet, mivel angol nyelven nem nézek filmeket, habár nyelvtanulási szempontból nem utolsó, ha igényes nyelvezetű az adott film.
Kíváncsi lennék, abból a bizonyos pohárból, aminek a felirata mondjuk "Ha még egy valaki beszól, befejeztük!", hány csepp hiányzik...
Hiányolom Eldoradó hozzászólásait, mert utána a békétlen falka egyharmada balra, kétötöde jobbra dől el, a maradék nyakába szedett lábakkal inalt el, és egy darabig nyugalom és béke volt, csak a vetítőgép percegett a sarokban csendesen.