Testről és Lélekről (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Openload.co
  Csatolt felirat! 
   
  Vidlox.tv
  Csatolt felirat! 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

66
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

65
Elnézést kérek mindenkitől, mert magyar filmről lévén szó, de szerintem szörnyű volt. A mondanivalója átjött, de nagyon vontatott volt. A másfél óra úgy tűnt nekem mintha nézném vagy 3 órája.
64
Nem volt rossz film, kicsit vontatott, de mégis érdekfeszítő az elejétől a végéig. Tele van érdekes elemekkel. A film fényképezése is emlékezetes. Az erdős jelenetek például gyönyörűek, de ezen kívül is bravúros képek vannak benne. Tetszett, ahogyan bemutatja a vágóhíd borzalmait. Nem értem, hogy sok vegetáriánusnak miért nem tetszett, hiszen a film őket erősíti meg és húsevő érző embereket bizonytalanít el. A szerelmes történet is jól van kitalálva, főleg a vége tetszett nagyon. Elég autentikus magyar film, az ember magára ismerhet benne. A monológok viszont sokszor túlságosan leegyszerűsítettek, ezért életszerűtlenek, viszont a legnagyobb probléma szerintem a színészi alakításokkal van és főleg a díjnyertes Borbély Alexandra játékával. Tudom, hogy szándékosan játszott olyan mereven, hát szerintem illúzióromboló volt, egyébként a férfi főszereplő sem brillírozott. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni, érdekes volt, 7 pont.
63
Nem egy szokványos film, alkotás! Gyönyörű a Lelke és a Teste a hölgynek!
10/10, ez nálam nagyon ritka !
A film monológja: Válaszd a boldogságot !
62
Vegyes .. nem tudom eldönteni, hogy tetszett e vagy sem. Egyszerre nagyon megfogó és taszító film, de közben csodálatos.. olyan mintha vontatott lenne, de közben az érdeklődést, feszültséget folyamatosan fenntartja ... Nálam ritka, de 10/10
61
Nekem is Saga Noren jutott róla az eszembe,bár ő egy kicsit bátrabb
60
Nekem nagyon tetszett. És nem is értem, miért ekkora a kontraszt a tetszés és nem tetszés között. 10/8 és bár nem szokásom ítélkezni mások véleményéből kifolyólag, de talán jó annak aki ezt a filmet nem értette és lemondta/lepontozta.
59
Csak nekem jutott eszembe a filmet nézve Saga Norén?
Bocsánat az ünneprontás miatt.
58
Gyönyörű és fantasztikus film, ami komoly mondanivalót hordoz. Egyértelműen felnőtteknek szóló film. Mindenki, aki teheti szánja rá az időt és nézze meg a Testről és Lélekről című filmet, mert csodálatos alkotás és kihagyhatatlan mestermű! Borbély Alexandra nem csoda, hogy elnyerte az Európa legjobb színésznője díjat, mert az alakítása valami elképesztően pazar. Borbély Alexandra óriási színésznő. A szarvasokról készült jelenetekre, pedig szavak nincsenek annyira szépek és természetesek. Az Oscaron Hollywoodban a legjobb 5 idegen nyelvű film közé is bekerülni fantasztikus és óriási eredmény! Gratulálok Enyedi Ildikónak, Borbély Alexandrának és a teljes stábnak! Magyarország büszke és köszöni a komplett stábnak!
57
sajnálom hogy nem olvastam el a véleményeket mi előtt el kezdtem volna nézni , ez a film borzalmas ...