The Man from Earth: Holocene (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 14ezer éves ember, John Oldman, aki jelenleg Észak-Kaliforniában tanít, rájön, hogy nem csak ő az egyetlen, aki végre elkezd öregedni. Négy diákja felfedezi legféltettebb titkát, életveszélyes helyzetbe sodorják, és majdnem megsemmisítik a világ legelterjedtebb vallását.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Ha igaz lenne, a sok hívő biztosan pont úgy viselkedne, mint a srác a filmben. Jól bekattannának.
9

Az első rész komplex, összetett van szép felvezetés, végig kellemes atmoszféra, intelligens párbeszédek, csúcspont, konklúzió és vége, közben tanít, és gondolkodásra készteti azt aki értelmezni tudja. Valahányszor megnézem hatással van rám, és mindig tud újat mondani.
PONT.
erről itt ..ne is beszéljünk
8
Most oszinten! Van olyan aki utalt? Kicsit nem fer bele a fejembe ez a lejmolas, de valahol meg is ertem oket, de valahogy akkor is fura... Egyebkent szerintem nem volt rossz es remelem, hogy lesz folytatas! (ha valaki kivarta a felirat veget akkor tudja mire gondolok)
7
Egyet értek azokkal, akik szerint kár volt folytatni. Így. Sokkal jobb ötleteim lennének, s értelme is lehetne. Az őslakó benne van listám első tízében, ez nincs a százasban sem. Amúgy pedig folytatni kellene, de másként.
6
Sajnálom, hogy alul pontozták, szerintem 8/10. Ajánlom mindenkinek.
5
Remélem lessz szinkron is !
3
koszonom 10/8,8
2
Várható volt,hogy a zseniális első részt nem tudják normálisan folytatni (nem is kellett volna szerintem folytatás),