The Whistleblower (2010)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Kathryn Bolkovac egyszerű nebraszkai rendőrtiszt. Most azonban munkája a háború utáni Boszniába szólítja, hogy békefenntartó legyen. Ahogy hozzálát, hogy elvégezze feladatát, különös összeesküvésre bukkan, s miközben ennek szálait próbálja felderíteni és kibogozni, megpróbálják elhallgattatni, s az élete is veszélybe kerül.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Forgott a gyomrom az idegtöl bakker,hogy milyen mocsok lelketlen patkány "emberek,, vannak a földön.akik szegény ártatlan lányokkal miket tesznek.még befolyásos nagy pozicióba "dolgozó,, fejesek is részt vesznek ebbe vílágszerte.akiknek lányuk van biztos.mégis megtudnak ilyen aljas dolgokat tenni,vagy szemethunyni felette,a mocskos pénzért amihez vér tapad.aljas vílág lett sajnos.köszi a feltöltést és forditást.nagy film,de sajnos nagyon elkesiritö és dűhitő is
11
HU nagyon jó !!! Ajánlom mindenkinek megénézésre !!! Az ENSZ is korrupt emberekből áll, főnőkeik pénzért eladják a tisztességüket, de ugye eltusolnak mindent és a mai napig is ott ülnek a magasrangu posztjaikon, a rájuk bizott nőket nem hogy nem védik meg , de eltusolnak minden aljasságot, erőszakot, gyilkosságot sok pénzért cserébe !! nem hiába alig ismert ez a film és tiltott alig ismerjük ezt az igaz történetet emiatt !! Egy hős amerikai katonanő harca az igazságért ár ellen !!!
10
Lassú. vontatott, 28-percig bírtam !
9
A film nagyon jó, 10/10, Rachel Weiss egy tünemény!
8
Szóval Bosznia...kerüld el messzire...vagy eladnak-élve megesznek, 8 mm-es prostit -Nick Cage- csinálnak belőled- borzalmak földje magyarán.
Hiába Mo határain túl a Balkán vad világa van...
7
Megrázó, főként mert nem fikció, hanem valóságon alapuló történet. Bárhonnan nézem :az emberkereskedelem, a prostitúció, a kábítószer, és végül a fegyverkereskedelem egyformán súlyos rákfenéje a 20. század végének és a 21. század elejének. Beszélhetünk róla órákat, napokat, éveket, mindig VOLT, VAN, LESZ erre kereslet... nem tudta, fogja tudni egyetlen szuperhatalom vagy ország sem felszámolni. Max tagadják, hogy náluk létezne. Talán csak annyi kellene, hogy ne vegyék igénybe az emberek...oh álmodozom, hisz a pénz utáni sóvárgás a vagyonfelhalmozás az ami az embert, akinek hajlama van rá állattá teszi...Reménytelen, hasztalan, és hiábavaló, ez egy olyan háború amit nem lehet megnyerni.
6
Nagyon jó film, remek alakítások!
Mégis borzasztó belegondolni, hogy a film forgatókönyvét az élet, ill. azok az emberek írták, akiknek feladata az ártatlanok védelmezése lett volna.
5
Durva!!! nagyon jó film...
4
Nagyon durva film, ritkán adok 10 pontot egy filmre, de ez maximálisan megérdemli
3
nagyon izgalmas, sajnos ezt teszi ha hatalma van kihasznaljak a gyengebbet... undorito emberek vannak a vilagban ...