Tiszta ügy (2002)

High Crimes

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Claire, a befolyásos ügyvédnő (Ashley Judd) élete gyökeresen megváltozik, amikor egy elfuserált betöréses rablás után felkeresi őket egy FBI-ügynök és letartóztatja imádott férjét, Tomot (Jim Caviezel).
A vád: a férfi, valódi nevén Ronald Chapman, régóta körözött katonaszökevény, aki El Salvadorban civilek tucatjait gyilkolta meg és az azóta eltelt tizenöt évben bujkált a hatóságok elől.
A férj beismeri feleségének, hogy ő valóban Ronald Chapman, és tényleg részt vett egy titkos akcióban de azt is elmondja, hogy a mészárlás igazi elkövetői bűnbakot akarnak csinálni belőle. Claire kétségbeesetten keresni kezd egy tapasztalt jogászt, aki ismeri a különleges katonai jogrendszer szabályait.
Sikerül kifognia az adu ászt az egykoron sztárügyvédként ténykedő Charlie Grimes (Morgan Freeman) katonai jogász személyében. Claire először csupán a karrierjét veszélyezteti férje becsületének megtisztításáért, ám később már az életét is kockára teszi.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Sztem nézhető. Jó befejezéssel. 10/9
8
Tipusos story. Ismert felállással. Egy csomó hasonlót már láttam. Lehet, hogy M.F. jó filmmé emeli, de ... kár az időért. Nem osztályoznám, mert nem néztem végig.
7
Kicsit hosszúnak éreztem, a közepén untam is. Nekem egyszer nézős, már csak azért is, mert másodszorra az ember tud mindent.
6
Nagyon ott volt ez a film! 10/10
5
Amiben Morgan Freeman játszik, az rossz film nem lehet. Ez esetben is igy van! 10/10
4
Nagyon tetszett, köszönöm, szeretem a Judd-Freemann párosítítást egy fillmben. Köszi a feltöltést
3
Számomra sejthető volt a vége, de így is tetszett.
2
Jó film, elgondolkodtató minden szempontból
1
Megszokott Morgan jó film