Titan A. E. - Időszámításunk után (2000)

Titan A.E.

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Cale szereti a kalandot, a szabadságot azonban még jobban. Apja szerkezetének a segítségével képes újjá teremteni a Földet, amit a gonosz drejek elpusztítottak. Cale nem is sejti, hogy a menekültkolónián élő utolsó emberek küldöttei és a hódító földönkívüliek egyaránt rá vadásznak. Korso, a különös űrhajós, és a gyönyörű Akima segítenek Cale-nek megtalálni a rejtélyes Titánt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
A történet érdekes volt.
A szereplők hol kiszámíthatóak, hol borzalmasan gyenge fordulatokon keresztül változtak.
Az egyes hátterek eléggé össze voltak kavarva. Érződött rajtuk, hogy kerülték a korai sci-fikre jellemző sterilitást, de a főszereplők hajója (apropó: volt egyáltalán neve?) bár kívülről gyönyörűen, és - mivel a végét leszámítva egyszer sem kellett légkörbe lépnie, ezért meglehetősen - feleslegesen áramvonalas volt, belülről úgy nézett ki, mintha úgy tákolták volna össze.
Negatívumok:
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Az alapanyag érdekes, de jócskán csiszolni kellett volna még rajta. Szerintem elkezdték, és aztán úgy megtetszett a saját ötletük, hogy nem hallgattak a korai kritikákra.
3
Kifejezetten rossz, a műfajban is, érzésre is és vizuálisan is, totál identitás zavar, mint ha a Hamupipőkéből lépett volna elő a herceg... de összességében is egy rakás.
1
Hát érdekes