Tracks (2013)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Robyn Davidson (Mia Wasikowska) maga mögött hagyja régi életét, hogy egy embert próbáló kalandba vesse bele magát. A fiatal nő 2700 km-es utazásra indul - gyalog - az ausztrál sivatagon át hűséges kutyája és négy teve kíséretében.
Kalandozása során találkozik a National Geographic fotósával, Rick Smolannel (Adam Driver), aki végül úgy dönt, elkíséri a nőt és végig dokumentálja a gyalogtúrát.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Jó kis film volt. Szeretem az ilyen tipusú filmeket, amelyek természet filmek és ugyanakkor egy szép emberi történettel is ötvözik. Az biztos, hogy ez a Robin Davidson egy jó adag anyai testosteront kaphatott a méhen belüli fejlődésének egy bizonyos szakaszában, ami megmagyarázza, hogy ilyen "férfias" feladatok teljesítésében lelte a kedvét. A film egyszersmint megpróbált valamiféle emléket is állítani a bennszülött ausztráliaiaknak is. 9/10
5
Nagyon tetszett, megfogott a történet.

10/10
4
Csodálatos történet, gyönyörű film! 11/10
3
kicsit langyos volt, de mert igaz történet, így belefér.