Triple Frontier (2019)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Hőseink olyan exkatonák, akik csalódtak a hazájukban, ugyanis hiába szolgálták évekig becsülettel, az életüket kockáztatva, nem honorálták az áldozatukat: miután leszerelnek, már a családjuk eltartása is nehezükre esik. Végső elkeseredésükben aztán azzal a tervvel állnak elő, hogy kirabolnak egy drogbárót, akinek a főhadiszállása három dél-amerikai ország, Argentína, Brazília és Paraguay közös határszakaszán áll (erre a hármas határra utal a film címe), amelyet szinte lehetetlen hatóságilag ellenőrizni, így a szervezett bűnözés egyik központja.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Openload.co
  Csatolt felirat! 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Egész jól sikerült !
6
Azért nem látod a feliratot letöltés után, mert csatolt felirat. Ma tesszük fel égetett formában, akkor már látszani fog a felirat!
5
Hello! Ha le szeretném tölteni nincs rajta felirat
4
Quarvajó film!Nem gagyi,minőségi!
3
Egy elsőnek sablonosnak tűnő kommandós/pénz rablós film, ami a sztori előre haladtával sokkal mélyebb lett, mint elsőnek gondoltam volna, emiatt frissnek éreződik. Persze a nagyszerű színészgárda is hozzá tett egy lapáttal, hogy ne egy Renegátok szintű felejthető hülyeség legyen!
Sajnálatos, hogy 10 évvel korábban ez a film még be került volna a moziba, főleg egy ilyen erős sztár gárdával, de mára ilyen filmeket már csak online, a Netflix-en láthatunk, holott szívesen befizettem volna erre a filmre a nagy terem előnyeiért cserébe!
10/8
2
Teljesen rendben van! 10/8
1
Milyen a film szerintetek érdemes meg nézni?