Triple Frontier (2019)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A különleges erők öt volt katonája ismét találkozik, hogy kidolgozzák a tökéletes rablás tervét, amelyet Dél-Amerika határán akarnak elkövetni. Életükben először nem egy ország, hanem saját maguk miatt kockáztatják az életüket, és minden tapasztalatukra szükségük van, amikor a dolgok váratlan fordulatot vesznek.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Clipwatching
   
   
  VeryStream
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Justupload
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Gounlimited.to
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
36.percnél tartok és még semmi sem történt , unalmas és értelmetlen eddig, 10/2
9
Jó volt, tetszett.
8
Jó film ajánlom mindenkinek...!
7
Egész jól sikerült !
6
Azért nem látod a feliratot letöltés után, mert csatolt felirat. Ma tesszük fel égetett formában, akkor már látszani fog a felirat!
5
Hello! Ha le szeretném tölteni nincs rajta felirat
4
Quarvajó film!Nem gagyi,minőségi!
3
Egy elsőnek sablonosnak tűnő kommandós/pénz rablós film, ami a sztori előre haladtával sokkal mélyebb lett, mint elsőnek gondoltam volna, emiatt frissnek éreződik. Persze a nagyszerű színészgárda is hozzá tett egy lapáttal, hogy ne egy Renegátok szintű felejthető hülyeség legyen!
Sajnálatos, hogy 10 évvel korábban ez a film még be került volna a moziba, főleg egy ilyen erős sztár gárdával, de mára ilyen filmeket már csak online, a Netflix-en láthatunk, holott szívesen befizettem volna erre a filmre a nagy terem előnyeiért cserébe!
10/8
2
Teljesen rendben van! 10/8
1
Milyen a film szerintetek érdemes meg nézni?