Trónok harca 8. évad (2019)

Game of Thrones

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Trónok harca amerikai televíziós fantasy sorozat, amelyet az HBO készített George R. R. Martin nagy sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján. A Trónok harca című kötetből készült első évad 2011. április 17-én debütált az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig április 18-án mutatták be. 2016 nyarán az HBO bejelentette, hogy már csak 13 rész fog készülni, így 2018-ban a nyolcadik évaddal véget ér a sorozat.
A sorozat egy fiktív világ Westeros és Essos nevű kontinensein játszódik, és a történet szerteágazósága miatt rengeteg szereplője van. Három nagy sztoriszál húzódik végig a cselekményen: az első a Hét Királyság feletti uralomért csatázó nemesi házak küzdelmeit mutatja be, a második a trón tengeren túl szervezkedő törvényes örökösét követi nyomon, a harmadik pedig egy ősi, elfeledettnek hitt ellenség közelgő támadását vetíti előre.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  0. epizód (((Így készült))) 
   
  Flashx.tv
  0. epizód (((Így készült))) 
   
  Vidlox.me
  0. epizód ((Így készült)) 
   
  Vev.io
  0. epizód ((Így készült)) 
   
  Gounlimited.to
  1. epizód 
   
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  Vidlox.me
  1. epizód 
   
  Vev.io
  1. epizód 
   
  Flashx.tv
  1. epizód 
   
  Clipwatching
  1. epizód 
   
  Vidcloud.co
  1. epizód 
   
  1. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

46
AZ első rész rendben volt, bár gyanítom a nagy összecsapás holtak és emberek között később lesz, még húzzák a dolgot
45
Na ez az ahol marha nehéz lesz ki várni a magyar szinkront..
42
Én csak egyet sajnálok. Hogy ilyen rövid részekkel és ennyire megkurtított epizód számokkal nagyon összecsapott lesz szerintem. Már az első részből kiderült, hogy mennyire kapkodnak a jelenetekkel. Semmi készülődés, hadi tanács, semmi félelem bemutatása esetleg a drámáé és a párbeszédek is igen szűkösek, bár tény, hogy az intrikák kora lejárt.
Viszont hátra van még 5 rész ebbe bele kell sűríteni a csata előtti állapotokat a harcot a másokkal esetleg visszavonulást, és újra összecsapást, a kompániával való összecsapást és előkészületeket, a meghaló karakterekre való jobb fókuszálást, a további intrikákat, a karakterek egymással való kapcsolatát és még van jó pár karakter. És végezetül a finálé ahol mindet elrendeznek, ami minimum egy részt venne igénybe. majdnem mint a Gyűrűk Úránál ahol vagy fél órát fordítottak a végkifejletre .
41
Ok elnézést tényleg működik
40
Vidozáról nem tölt semmit még adblock kikapcsolás után se, engedélyeket kér browser addonokhoz meg értesítésekhez. Kösz de nem Más atlernativa nincs?
39
Szinkron csak május 12-től lesz sajnos...
38
Magyar szinkron mindig mikor kijön egy új rész feliratosan.rá 4 hét múlva lesz magyarul.az első rész magyarul májusban fog kijönni!
37
Mikor lesz szinkronosan...??? Valaki tudja pontosan ???