Tru Calling - Az őrangyal 2. Évad (2004)

Tru Calling

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tru bármit megtenne, hogy visszautazhasson az időben, és megmenthesse anyját, akit kislány korában a szeme láttára öltek meg. Egy nap váratlan ajándékot kap a sorstól: álmaiban egy nappal korábban átéli a megtörtént eseményeket, s ezzel lehetősége nyílik arra, hogy segítsen a bajbajutottaknak. A hullaházban gyakornokként helyezkedik el, és főnöke segítségével versenyre kel az idővel.


Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  1. epizód 
   
  Openload.co
  2. epizód 
   
  Openload.co
  3. epizód 
   
  Openload.co
  4. epizód 
   
  Indavideo
  5. epizód 
   
  Openload.co
  5. epizód 
   
  Openload.co
  6. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Egyetértek az előttem hozzászólókkal, különösen a legutóbbi 2-vel :/..Miért kell a legjobb sorozatokat félben hagyni?:/ Vagy ha tudják, hogy nem fejezik be minek kezdenek bele? Vagy akkor már tessék tisztességes befejezést adni neki és úgy zárják le, hogy az emberben ne maradjanak olyan komoly nagy kérdések, hogy oké de akkor ez most ki volt vagy ezzel mi lett? ki nyert és társai.. :/ bezzeg tényleg a leggázabb sorozatokat mind végig adják meg megélnek 10-en 20-on évadokat is-.- ez annyira igazságtalan! T.T :ccc
5
Így abbahagyni egy sorozatot. Ez most komoly!?
4
Kár érte mert jó sorozat volt
3
ok...köszi
2
xifko: Nem lesz, csak ennyi van.
1
lesz folytatás??