Vadon (2014)

Wild

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Cheryl (Reese Witherspoon) fiatal, mégis úgy érzi, mindent elveszített. Az élete összeomlóban van (és ő is mindent elkövetett, hogy tovább omoljon), de lát kiutat. Csak nagyon hosszút. Bár életében nem kirándult, egy hirtelen ötlettől vezérelve vándorútra indul. Több mint 1500 kilométert gyalogol az Egyesült Államok nyugati partvonalán. Átkel a Mojave sivatagon, megmássza a Sierra Nevadát, végiggyalogol Kalifornián és Oregonon, kibírja a havat és a forróságot. És legfőképpen: a magányt. Hosszú útja során persze sok emberrel találkozik, köt barátságokat és túlél néhány ijesztő kalandot: de az igazi társaságát a múltjából meríti. Menet közben a régi, elrontott élete szereplői kísértik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

59
Ez egy nagyon jó film, azoknak akik tudnak azonosulni azzal amikor újra meg kell találnod magad, amikor szeretnél kiutat a nyomorúságodból amit magad okoztál. Ne nézd meg, ha nem drámát akartál nézni, ha zavar a melankólikus vonal.
Sajnálom, h először a könyvet olvastam el...
Reese megint bemutatta, hogy nagyon jó színész.
58
Ilyen a kontaminált vékonybél szindróma is. Hosszú, fájdalmas önmérgezés. Reezie meg a batyuja egymásra találtak útközben. Szuper. (Tényleg nem jó film,na..://)
56
Ez meg mi volt? À inkàbb hagyuk nem szeretnèm kommentàlni
54
Köszi a feltöltést
53
gyönyörű film, imádom! 10/10 !
52
Ez az a film ami motivációt ad.Megmutatja hogy van kiút és van választás .Csodálatos film.
51
A könyv letehetetlen, teljesen magával ragadó, de a film sok mindent nem ad át. Reese Witherspoon viszont nagyon jól alakít. 9/10
50
Igazán jó film.