Valerian és az ezer bolygó városa (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.
Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

167
Az eggyik legjobb film amit az elmúlt időszakban láttam!!!Luc Besson most sem okozott csalódást!!A képi világa fantasztikus minden perce lekötött,a szereposztás az elején furcsa vot de csak azért mert az elme a már-már jól bevált és megszokott Hollywoodi karakterekhez szokott de valójában nem is lehetett volna jobb szereplőket választani.Ez a film az eggyik kedvencem lett!!
166
Haaaat őszinte leszek a főszereplő csávo elég szar casting volt sem fizikailag sem sehogy nem paszol hozza a szerep Cara meg hiába szép de színészkedni nem tud 10/2
165
Ízlések és pofonok Nekem 10/10
164
1 x nézhetö - látványos film. köszy a lehetöséget !!
162
Huhh! Ebben oszt' volt minden, mint Győzike házában. Le sem tagadhatná ez a Lük Baszom, hogy ő rendezte. Csicsa-micsa, össze-vissza katyvasz, de valahogy az erős közepest mégis sikerült megütnie. Köszi a feltöltést!
161
Nem estem hanyatt tőle...
160
Lajtipajti szívemből szollott!
Ez a film egy nagy nulla!!!