Válótársak (2004)

Laws of Attraction

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Audrey Woods (Julianne Moore) és Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) egymással szöges ellentétben álló két felfogás szerint végzi ügyvédi munkáját. Legyenek bár eltérőek a módszerek, vesztett pere még egyiküknek sem volt. Itt van hát az ideje, hogy végre összemérjék az erejüket és az eszüket! Erre kiváló alkalmat szolgáltat, amikor egy híres rocksztár-divattervező-házaspár perében az egymással szembenálló feleket épp nekik kell védeniük. A tét nagy: a két híres ügyfél ugyanarra az írországi kastélyra vetett szemet. Audrey és Daniel azonnal Írországba utaznak, hogy külön-külön beszerezzék a számukra kedvező tanúvallomásokat.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Nagyon kedves és cserfes film csak ajánlani tudom..
5
szuper film, nem mindennapi szovaltasokkal. Imadtam, koszi a feltoltest
4
Nagyon aranyos kis film volt, nem is számítottam többre tőle. Mindig elámulok azon, hogy Julianne mennyire szép. Jól összepasszolt a két színész, szerintem érezni lehetett közöttük a kémiát. És majd' elolvadtam a pasi udvarlási kísérleteitől. Nálam 10/8.
2
Imádom a szópárbajos filmeket, persze szerelemmel ötvözve
1
Egyszerűen imádni való. Mindenképp érdemes megnézni!