VHS (2012)

V/H/S

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film középpontjában egy fiatalokból álló csapat áll, akik egy férfi megbízásából betörnek egy házba, hogy ellopjanak onnan egy VHS-kazettát.
A házban azonban egy rothadó hullába botlanak, na meg rengeteg VHS-kazettába, így szép lassan nekiállnak megnézni a felvételeket, hogy megtalálják azt amelyikre szükségük van. A felvételeken azonban rémisztő dolgok vannak és hamarosan a pánik lesz úrrá a fiatalokon.
A film a Sundance filmfesztivált már megjárta, akkoriban a Daily Mail arról számolt be, hogy többen is rosszul lettek a vetítések alatt, volt aki elájult, volt aki csak összehányta magát... Állítólag maga a film viselte meg ennyire a nézőket, hiszen a V/H/S - ben gondosan összeválogatott vérfürdőnek és kínzásoknak lehetünk szemtanúi.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Ez valami borzalmas volt. Nem szoktam filmeket végig tekerve nézni, de ezt máshogy nem lehetett bírni. Unalom a köbön! 1 pont!
3
Hát mit ne mondjak...szerintem azok az emberek nem a film miatt hanem a folyamatosan rángatózó kamera meg az össze-vissza villogó fények miatt lettek rosszul. Történet az nulla,a látvány szintén nulla,az egész logikátlan,klisés,unalmas,kiszámítható kamera rángatás volt ,volt benne maximum két jelenet amire azt mondtam volna hogy végre valami jó dolog erre a következő jelenettel darabokra törik azt a maradék reményt is arra hogy ez a film még lehet jó...maga az alapötlet jó lett volna de a kivitelezés az nagyon nagyon silányra sikeredett...inkább nem is pontozom,csalódás volt
2
Semmi értelme! Se történet, se végkifejlet...igazából értelmetlen baromság! 10/1
1
Elindítottam, beletekergettem, gondoltam, ha olyan szörnyű úgy sem nézem végig. Hát az, de nem a tartalom, hanem a villódzó kapkodott kézikamera miatt. Mindenesetre epilepsziára hajlamosoknak nagyon nem ajánlom.