Vihar előtt (2019)

Serenity

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Vihar előtt az Oscar-jelölt író-rendező Steven Knight és az Oscar-díjas producer Greg Shapiro filmje, főszerepben az Oscar-díjas Matthew McConaughey-vel és Anne Hathaway-jel. A film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten utolér a múltja, és azon kapja magát, hogy fenekestül felfordult az élete. -

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Nagyon tetszett! Meghatott. Én ajánlom. Bár ezt lehet csak az értékeli, vagy inkább érti meg, aki átélt gyerekként "ezt azt".
6
gondolom semmi köze a firefly - serenity filmhez..sajnos...
5
Nagy csalódás volt, pedig nagyon vártam
4
A rossz kritikák ellenére szerintem nem volt rossz film, csak rugalmasan kell kezelni az ésszerű történetvezetés elveit.
3
Moziban láttuk, sajnos óriási nagy csalódás volt. A színészek hiába jók,ha a történet silány. Senkinek sem tudom ajánlani.
2
Vihar előtt az Oscar-jelölt író-rendező Steven Knight és az Oscar-díjas producer Greg Shapiro filmje, főszerepben az Oscar-díjas Matthew McConaughey-vel és Anne Hathaway-jel. A film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten utolér a múltja, és azon kapja magát, hogy fenekestül felfordult az élete. -
1
Moziba láttam, nagy baromság!