Viharsarok (2014)

Land of Storms

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A VIharsarok egy fiatalkori drámát mutat be, melyben végigkövethetjük, hogyan találja meg önmagát Bernard Szabolcs. A tehetséges ifjú a német focicsapatban játszik, azonban belső vívódásai és egy csúfos vereség arra kényszerítik, hogy visszatérjen Magyarországra. Hazatérte után sem felejti el németországi szobatársát, akivel bensőséges viszonyt ápolt. Ám otthon új élet vár rá, találkozik Áronnal, a jóképű fiatal magyar sráccal. Úgy fest vonzalmuk kölcsönös, ám egy váratlan telefonhívás volt szobatársától mindent összezavar.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

38
Ez a film nagyon lehangoló 10/5
37
Én (már) nem vagyok ilyen „szigorú” ebben a kérdésben, de igen, van benne valami, egyetértek, Miasora. Viszont legalább már vannak ilyen filmek is, és talán egyszer lesz jobb is. Talán akkor lesz így, ha egyszer jobb lesz a mentálhigiéné Magyarországon, ill. ha a többség felülemelkedik az avítt és káros szokásokon, amik korlátozzák sokak életét, és sokszor a kreativitást is.
36
Ha mindenki túlvan az identitás-válságán, beszélhetnénk arról is, hogy miért nem tud az ungarn postart LMBTQ filmet SEM készíteni?! Avagy, mitől szar -szinte mindig- a magyar játékfilm? Mi ez a rendezői depresszív letargia, amit drámának mernek beállítani..egyszerűen ki akarok ugrani tőle az ablakból. A ,,vígjátékoknak" se íze, se bűze, se lendülete; csak tocsog az ember- ha meri nézni- valami borzasztóan szárazkás, nyúlós, kényszeresen körbe karikába emésztett melaszban. Ha magyar filmet nézek, kínosan érzem magam, mert fogalmam sincs mit szeretne közvetíteni-érzelmek helyett-, annyira túl van filterezve. Meg kellene már tanulni, hogy ha nincs mit elmesélni, nem költök rá pénzt..másra is ellehet baszni x tizenmilliót a ,,közösből". Aztán a nagy erőlködésből olyan vonalkódos rémületek lesznek, mint a Kis Vuk, meg a Pappa pia + etc.. Haaa.. Erről az aktuál filmről is csak annyit, hogy nekünk megint sikerült összeszarni egy témát. Annyira magyar,-mint a buszmegállóra szerelt pályázati magasles 18 millióért-, hogy félidőben mehet nemzetünk wellness stadionjainak kivetítőire promo filmnek. Nem tudom ajánlani sajnos és nem a témája miatt, hanem mert nem jó. Tartalmilag -is- kevés: elsőkörben kapunk angol meg német popsicsapkodást, majd egy kis magyar hiperbéna tyúkcsőrözést, aztán pofaveregetést innenis- onnanis, aztán tücsköket meg felhőket. Based on true story ide-oda, Wtf.?!!! Hol marad az érzelmi katarzis, a tabu és a titkolózás borzongató súlya, a vonzalom libabőre.. Hát a vásznon tuti nem találjuk..visszapatant a sarokról vagymi... Viszont, aki nem homophobbie az -ezzel ellentétben- remek LMBTQ-s filmeket (legtöbbje konzervatív dráma, vagy művész film)talál a neten (Suicide room; Weekend; Srácok, Closet Monster, Adéle, A dán lány, Carol, Thelma, Őrült nők ketrece stb stb), érdemes szétnézni! Sorozatból jó a Lookin' és a QAF is (én heteroromantikus vagyok, de a QAF-nál cukibb dolgot még sose láttam, bridetobe partikon mindig ilyen maratonokat tartunk, de anyukámmal is együtt néztük ano és nagyimnak is megvan DVD-n ). Viharsarok 10/3; Sokszínűszerelem 10/10, mint mindig. Thx .
35
Sziddhartha, miből gondolod azt, hogy az itt kommentelőkre rá szeretném aggatni, hogy meleg gyűlölők? Én úgy látom, hogy vannak itt olyan kommentelők is, akikkel nem vitatkozom. Értelemszerűen nem bármit mondasz, mert a bármire bármit lehet írni, viszont te támadásként éled meg a válaszaimat, pedig csak rá szeretnék világítani egy problémára, amit nem veszel észre. Abban viszont egyetértünk, hogy a magánélet, az magánélet. Mégis te te tárod fel itt, egy nyilvános helyen a sajátodat. Ki döntött így?
34
Sziddhartha, és mi van akkor, ha pl. egy transznemű még a nemváltó műtét előtt, de már pl. mellekkel vesz részt olyan aktusban, amiből gyereke születik? Ez mennyiben heteroszexuális? És mi van a biszexuálisokkal? Ott is születnek gyerekek. És mi van azokkal a leszbikus párokkal, akik gyereket szülnek heteroszexuális aktus nélkül? És még sorolhatnám, elég sokszínű út vezet oda, hogy valakinek gyereke szülessen természetes úton nem heteroszexuális aktus révén. Na, és mi van azokkal, akik meddők, de heteroszexuálisak? Akkor ők nem heteroszexuálisak? Vagy akiket megerőszakolnak csak azért, mert termékenyek? Az mennyire humánus?
33
Csak hogy tisztán láss az én melegutálatommal kapcsolatban. Pultosként dolgoztam, véletlenszerűen lett a vendégem. Mindössze két alkalommal beszélgettem vele, amikor megnyílt nekem. Nem ítéltem el, és ő ezzel teljes mértékig tisztában volt. Aztán megszűnt a munkahelyem, így nem találkoztam vele többé. Tehát, ha te azt szeretnéd ráaggatni az itt kommentelő emberekre, hogy meleg gyűlőlők, ám legyen. Bármit is ír itt az ember, támadásnak véled, és ezt sajnálom. Ha tényleg a mondandójára figyelnél az itt írottaknak, rájönnél, nem a gyűlölet a lényeg. Ami nálam a lényeg és ezzel befejezettnek tekintem e meddő beszélgetést, a magánélet az magánélet. Két emberre tartozik, nem ország-világra.
32
Sziddhartha, igazad van, nagy a különbség aközött, hogy valaki ismerős, vagy barát, és tényleg az írtad, hogy ismerős, bocsánat. De vajon miért nem lettetek barátok, és miért kellett FÉLVE bevallania neked a homoszexualitását? És vajon miért zavar téged annyira az, hogy a homoszexuális aktusból nem jön létre gyerek? Ez őket nem zavarja, ahogy sok heteroszexuálist sem, akik pl. nem a gyerekcsinálás miatt szexelnek. Tehát a „meleglobbi” iránti gyűlöleted továbbra sem világos, miközben az agresszív heteroszexuális lobbit elfogadod. Viszont azt látom, hogy ez nagyon felkavar, vagyis valami bajod van ezzel, csakhogy ez a te bajod, ez a TE problémád. Na, és az az ok, ami ezt a problémát kiváltja, az van a háttérben, és nem a „meleglobbi” iránti gyűlöleted, amiben ez csak manifesztálódik. Ám valamiért mégiscsak ezt választottad.
31
Nem barát, csak ismerős volt. Nagy különbség. Valami más is van a háttérben! Igen! Az itt említett “meleglobbi”. Nem minden hetero kapcsolatból sarjad élet. Lehet, DE CSAK ABBÓL FAKAD!
30
Bizony, tehát ott pl. az abortusszal nem kell foglalkozni. Hát nem szuper? Egy problémával kevesebb.
29
Mondjuk a homi aktusból biztos nem