Vissza a jelenbe 2 (2015)

Hot Tub Time Machine 2

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Vissza a jelenbe 2-ben a társaság egyik tagja, Lou (Rob Corddry) időközben milliárdossá válik, és jókora bajba keveredik. Nick (Craig Robinson) és Jacob (Clark Duke) úgy dönt, újra beizzítja az időutazó jakuzzit, azonban a megcélzott múltbeli időpont helyett a jövőben találják magukat, ahol bizony korántsem az várja őket, amire számítottak. A srácoknak sürgősen vissza kell jutniuk a múltba – azaz a jelenbe -, hogy megváltoztassák a jövőt…
Ez elég zavaros, de az ígértek szerint Chevy Chase, a jakuzziszereplő szintén visszatér a folytatásban, és ő majd mindenre magyarázatot ad.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

19
Na ez überfos. Komolyan már megint a pöpi-szopi+a kokó kombó... Másodszorra ilyen erőltetetten már tényleg a nullpoén hatósugarába esik. Az első rész rendben volt, de muníció nélkül kár volt egy v.2.-t is kihányni a placcra.
18
Egyszerűen jó és poénos...na meg egy kicsit beteg...
17
Én valaha láttam ezt is meg az első részt is mind a 2 rész bővebb verzió volt, feliratos de így is jó volt legalábbis szerintem és ahogy látom itt is fent van a bővebb jelleg a 2. résznél az angol nyelvű magyar feliratos jelleg.
16
Mekkora agyas ez a Steve Pink, de ezért jó a film! Remélem lesz 3. KÖSZI A FILMET
15
Tényleg fain film 10/8
14
ahogy az egy is, ez is nagyon tetszett főleg a vége... és remélem nem én vagyok az egyetlen aki kb 3szor vissza tekerte a ruhatáros lány meztelen jelenetére a filmet... khm khm... 10/7
12
hát ez kegyetlen jó
10
vicces,tetszett 10/6