Vizet az elefántnak (2011)

Water for Elephants

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jacob állatorvosi iskolába jár, de igazából maga sem tudja, mihez kezdjen az életben, a múlt század húszas éveiben. Egy nap találkozik Marlenával, a vándorcirkusz gyönyörű művésznőjével. Hirtelen ötlettől vezérelve az ifjú hátat fordít addigi életének, és csatlakozik a társulathoz, melyhez állatok is tartoznak, köztük a Rosie nevű, kezelhetetlennek tűnő elefánt. Jacob és Marlena kapcsolatának alakulását egyre gyanakvóbban figyeli a nő férje, a karizmatikus, ám veszélyes August. A szerelmes ifjú meg akarja menteni Marlenát a boldogtalanságtól.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

37
Nagyon jó, érdemes megnézni.
Christoph Waltz pedig szokásosan zseniális
36
Nagyon tetszett!!!
Elolvasom a könyvet is!
10/10
35
Kicsit eroszakos film,de romantikus is.Az elefant nagyon szep volt.Koszonom a feltoltest pontozasom 10/8.
34
Hát ez egy csodás film! Nagyon tetszett!
33
Jó kis film, egyszer mindenképpen végig lehet nézni. Az eleje és úgy a film 2/3-a tényleg egészen kiváló, de a végére kicsit el lett rontva, nagyon össze lett csapva az egész. Legalábbis nekem ilyen érzésem volt, kissé nehezen indul be és nagyon hamar lezár. 10/7
32
Nagyon jo film, csak ajanlani tudom!! 10/10
31
Nagy kedvenc <3 imádom!
30
Szép, igényes film remek plánokkal és beállításokkal. Tartalomra sem rossz, egy kicsit talán kitör a "tömegből".
Tökéletesen bemutatja a cirkusz mögötti világot, amit a néző nem lát. Hogy az állatok mekkora helyen, milyen körülmények között vannak tartva és hogyan tanítják be őket. Az állatokat bemutató cirkuszok sajnos ma sem működnek másképp, egyszerűen kivitelezhetetlen, hogy normális életet biztosítsanak nekik, és az sem szem elől tévesztendő, hogy vadállatokról van itt szó, az elefántkampó sajnos még ma is használatban van.
Egyrészről tehát gyönyörű, másrészről szívfacsaró. Sajnos a filmben szereplő állatok sem lettek másként betanítva. Emiatt nem is tudnék rá annyi pontot adni amit amúgy szánnék rá. 10/6
29
Gyönyörű film! 10/10