Volt egyszer egy vadnyugat (1968)

Once Upon A Time In The West

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az egykori örömlány, Jill McBain postán keresztül meg férjhez, ám mire a vadnyugati kisvárosba érkezik, Frank és bandája legyilkolja családját. Kiderül, hogy nagyszabású telekspekuláció áll a gyilkosságok hátterében, Frank megbízója akarja fölvásárolni a környék telkeit. A nyomorék üzletember számításába azonban hiba csúszik. Először is, a gyönyörű özvegyasszony a történtek ellenére ragaszkodik a birtokához. A másik, hogy Jill oldalán Harmonika, a mexikói félvér, és Cheyenne, a szökött bandita személyében felbukkan két titokzatos figura.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

22
Nézd meg a jó minőségű filmeket, és mindig mindig jó minőségben frissítsd
Ez az, ahol megnézem a webhelyet ⏩⏩ »» ▶FILMESON8.BLOGSPOT.COM
21
A Legjobb film!
20
ERRŐL CSAK SZUPERLATIVUSZOKBAN LEHET BESZÉLNI - ILLETVE A FILM MA AZ!!! IGAZ, HOGY KÖZEL 50 ÉVE KÉSZÜLT, DE EZ MINDEN 12 ÉV FELETTI GYERMEKNEK KÖTELEZŐ LENNE MEGNÉZNI !!!
19
Zseniális. Szerintem az első perctől. Már a nyitás is fantasztikus, főleg a légy
Egyértelmű 10/10 -es mutatvány.
18
És hogy szegény Cheyenne-t ki is lőtte le, azt az eredeti verzióban nem tudtuk meg, csak itt .
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

17
nagyon lassan kezdődik, az elsö egy óra elég unalmas, de megéri, mert onnantól már pörögnek az események, nagyon komoly film, 8 pont
16
Így van, csatlakozom az előttem szólókhoz, ez a legjobb western film. Bár én a Dollár trilógiát is nagyon szeretem, na meg a szintén zseniális A Jó, a Rossz és a Csúfot is, de ez a No 1. 10/10
15
>>A<< Westernfilm.

>>A<< FILM.
14
Alapmű, kihagyhatatlan 10/10
13
Amikor legelőször láttam kisgyerekként (6-7 évesen) egyáltalán nem értettem a filmből SEMMIT, mégis imádtam!!!
Mind a mai napig nem tudom megmagyarázni, hogy mi tetszett benne annyira, talán a zene, talán a színészek, vagy talán azért, mert ez volt az első erőszakos és naturalista film, amit kisgyerekként láttam, nem tudom. Viszont miután egyre öregebb és érettebb lettem már felfogtam, hogy mi miért történik a filmben, így csak még jobban tetszett és miután egy kb. 5 éve ismét megnéztem (azóta más kismilliószor láttam) csak akkor lett teljes a kép. És nyugodtam kijelenthetem, hogy ez minden idők legjobb Western filmje!
Elismerem a Dollár Trilógiát, és azt is, hogy az emberek 90%-a a szintén Sergio Leone másik zseniális filmjét "A Jó, a Rossz és a Csúf"-ot tartják a legjobb Western filmnek, és tényleg nagyon jó filmek, de szerintem Leone ezzel a filmmel mutatta meg igazán, hogy csak Ő képes a Dollár Trilógiánál is jobb Western filmet csinálni!
10/10 -100%