Vuk (1981)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törtek a vadász és kutyái orra alá.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Ez is megvan animálva () csak nem digitális vektorokkal kiegyensúlyozott, hanem olyan helyenként pontatlan, picit szőrözős, picit aránytalan ,,kézzel rajzolt", finommotoros csoda. Nekem ez az egyik kedvenc rajzfilmem, szinkron rendezése , dinamikája, karakterek, színei, nyelvezete (!) valami fantasztikusan természetesek, az utolsó kis eperlevéltől a vadász vaskos csizmájáig minden részletét (joggal) imádjuk. Ha a Hófehérke a Disney mestermű, a Vuk a magyar mestermű. Rendkívüli, 10/10! Viszont a ,,második részéért" hajat tudtam volna tépni, olyan ízléstelen csúfolat- kár volt elcseszni (lopni) rá x milliót a kult.örökségi alapból.
9
Alapmű!Bármikor bárhol!
8
Ez világszínvonal. Nagyon jó rajzfilm, aranyos történet.
7
Páratlan a mesék között.Ez még igazi rajzfilm,amihez tehetség kellett! A mai animációk a nyomába se érnek! 10/10
6
KEDVENC MESEM
5
igazat adok ecetkutya, az animacio elbujhat emogott!!
4
a vilagon a legszebb rajzfilm a regi jo oreg szineszhangokkal!!!
3
Imádom. Nem értem hogy miért kellett egy animált változat. Az an8imáltat a legnagyobb ellenségemmel se nézetném meg... Viszont ez 10/10-es.
2
FÜRGE RÓKA LÁBA SURRANO KIS ÁRVA HIPP HOPP JÖN VUK