Wes Craven - Dracula Collection

Dracula

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1. Drakula 2000 (2000)

Éjnek évadján egy profi banda hatol be egy dúsgazdag londoni régiségkereskedő, Van Helsing föld alatti páncéltermébe.
Amikor a fiatal kincsvadászok megkísérlik felnyitni az ott talált ezüstkoporsót, a csapat két tagja iszonyú kínok között azonnal meghal.
A többiek azonban magukkal viszik a koporsót Amerikába, nem is sejtve, hogy ezzel a legősibb és legveszedelmesebb gonoszt, Drakulát keltik fel évszázados álmából. Van Helsing a legjobb vámpírvadász kíséretében követi a szörnyeteget.
A nyomok Van Helsing lányához, Maryhez vezetnek.

2. Drakula 2 - Mennybemenetel (2003)

Egy rejtélyes telefonáló 30 millió dollárt kínál a New Orleans-i hullaházban őrzött egyik összeégett testért.
Ez felkelti néhány medikus érdeklődését, akik elrabolják a tetemet. Nem is tudják, mekkora veszélybe sodorták magukat azzal, hogy a halott vérével kísérletezgetnek.
Egy rémálom válik valóra, amikor rájönnek, hogy a halottnak hitt alany vámpír, maga Drakula gróf!
Eközben megérkezik a Vatikánból az állig felfegyverzett Uffizi atya. A kérlelhetetlen és vérszomjas vámpírvadász azért utazott Amerikába, hogy bármilyen eszközzel de örökre megsemmisítse a vámpírok fejedelmét.

3. Drakula 3 - Az örökség (2005)

A rettegett Drakula (Rutger Hauer) nyomában vannak a vámpírvadászok, Uffizi atya (Jason Scott Lee) és Luke (Jason London), hogy megmentsék Elizabethet (Diane Neal) és végre végleg leszámoljanak a vérszomjas gróffal.
Útközben egy tévériporterrel és a lázadók egy csoportjával találkoznak, akik megpróbálnak szembeszállni az országukban egyre nagyobb hatalommal bíró vámpírral. Nehezíti a helyzetet, hogy a Drakula szolgálatában állnak a vérengző helyi hadurak is, akik a háborúskodás mellett a gróf áldozataira vadásznak, hogy hódolatuk jeléül felkínálhassák neki őket.
És ami a legrosszabb, Uffizi atyának nemcsak Drakulát és a hadurakat kell legyőznie, hanem a vámpír vírust is, amivel megfertőződött.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  1. rész 
   
  Openload.co
  3. rész 
   
  Vev.io
  1. rész 
   
  Vev.io
  2. rész 
   
  Openload.co
  2. rész 
   
  Vev.io
  3. rész 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
Hát, nem semmi részek voltak! Furcsa volt, de aránylag jók voltak. Láttam már egy pár vámpíros filmet, végül is mind különböző és ugyan az!
1
Ahogy leírtátok a három filmet, azt sugallja, hogy ez egy egész jó sztori. Megnézve az első rész nem is volt vészes anno, de a másodikat már nem bírtam végignézni. Talán nem véletlen, hogy az imdb top 100-as listájára került. (A legrosszabb top 100) a harmadikat meg már nem igazán néztem meg. Az első részt ajánlom egyszernézős popcornmozinak, a másodikat csak elvetemült fanoknak ajánlom, a harmadikról nem nyilatkozom mert nem láttam.