Whitechapel 3. évad (2012)

Whitechapel

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Chandler és az új egysége még mindig a Whitechapel-i körzete őrzi, de akárcsak korábban, egy bűnügy kimozdítja őket a mindennapos rendőrségi malomkerék prózai, földhözragadt világából. Hatalmas mennyiségű bűnügyi jegyzőkönyveket sikerül megmenteniük a kihallgató szoba alatti helyiségből. Buchan lelkesen nekikezd ennek a számára felbecsülhetetlen értékű, elsődleges forrásnak számító anyag feldolgozásához. Amikor aztán új bűnügyi akta landol az asztalukon, és elindul a verseny az idővel, Miles megkérdőjelezi Buchan csapatbeli hasznosságát, de Chandler meg van róla győződve, hogy megint csak a történelem adja majd a megfelelő választ a kérdéseikre. A múlt rémálmai így segítenek megoldani a jelen borzalmas titkait.
Whitechapel továbbra is az a sötét és rémes hely, aminek megismertük. Körülbelül 300 évnyit ugrunk a sorozat keretein belül, lehámozva ezzel az East End különböző történelmi rétegeit. Lesznek gótikus árnyak, macskaköves utcák, régi fogadók, rettegés a Wilkes Street hugenotta szövőházaiban és a Brick Lane is hordoz néhány szörnyű titkot sötét zugaiban. A fekete humor elemeit sem nélkülözve a sorozat megtartja ösztönös, egyszerre rémisztő és részegítő karakterét. Whitechapel-ben a történelem nem halott, hanem halálos.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
  1. epizód 
   
  Flashx.tv
  1. epizód 
   
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  Vidto.me
  2. epizód 
   
  Flashx.tv
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  2. epizód 
   
  Vidto.me
  3. epizód 
   
  Flashx.tv
  3. epizód 
   
  Vidoza.net
  3. epizód 
   
  Vidto.me
  4. epizód 
   
  Flashx.tv
  4. epizód 
   
  Vidoza.net
  4. epizód 
   
  Vidto.me
  5. epizód 
   
  Flashx.tv
  5. epizód 
   
  Vidoza.net
  5. epizód 
   
  Vidto.me
  6. epizód 
   
  Flashx.tv
  6. epizód 
   
  Vidoza.net
  6. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Ilyen is ritkán van: ez egyre jobb!
Köszönöm a feltöltést, és a fordítást is, mert így eredeti nyelven hallhatom/nézhetem!!
11
Ez az évad is jól sikerült!!!
10/10-es!
Köszönöm a feltöltést!!!
10
Köszönet a pótlásokért! Mostmár 10 pont. És magának az oldalnak és Neked is Arcana. További jó munkát és még egyszer köszi.
8
Én köszönöm.
7
Azért nem kéne ilyen könnyen feladnod, már készül a pótlás. Sokszor előfordul a törlés régebbi sorozatoknál. Átlagosan egy évig marad meg egy sorozat, utána nézettség hiányában lekapják. Mi is csak akkor vesszük ezt észre, ha valaki ránk szól és kéri, hogy kerüljön vissza. Ha letörlik mi attól még szívesen visszatesszük. Köszi, hogy jelezted.
6
Sajnálom
5
Hol a többi? A második részt törölték a 4. és a 6. rész pedig egyáltalán nem is volt fönt, vagyis megmarad a kérdés: Ki a gyilkos? Általában egy kriminek akkor van értelme, ha kiderül a tettes kiléte. Ebben az évadban két sorozatgyilkosság is van de a végkifejlet egyik ügynél sincs Egy remekbe szabott bűnügyi történet lett agyoncsapva, vagy ha stílusos akarok lenni, meggyilkolva a hiányos feltöltéssel. És sajnos ugyanez érvényes a második évadra is. Szörnyen fájlalom a dolgot, mivel nagyon tetszene ez a sorozat. Így sajnos csak 6 pont. de csakis a hiányzó részek miatt, egyébként 10 pontos lenne.
4
Törölve lettek.
3
Hol a többi?