Wonder Wheel: Az óriáskerék (2017)

Wonder Wheel

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az 50-es években játszódó filmben - melyet az Apokalipszis most három Oscar-díjas operatőre, Vittorio Storaro fényképezett - négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában.
Az érzelmileg labilis Ginny (Kate Winslet), aki korábban színésznő volt, most pincérnőként dolgozik. Férje, Humpty (Jim Belushi), egy szedett-vetett körhintát üzemeltet több-kevesebb sikerrel, Mickey (Justin Timberlake), a fiatal életmentő arról álmodozik, hogy író lesz belőle, a fiatal Carolina (Juno Temple), Humpty lánya pedig, bár régóta elhidegült apjától, most kénytelen a házában meghúzni magát, miután gengszterek elől menekül.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Borzasztó idegesítő, hogy végig ordibálják és még sem történik benne semmi ... unalmas.
5
W.A. egyik legdrámaibb alkotása.Nyomokban tartalmaz komikumot,de ez kőkemény dráma.
4
A helyzet az ha létezik tiz kedvenc woody allen akkor az Óriáskerék és az Abszurd alak is simán befér. Könnyed, stílusos, és megtévesztően tragikomédiának maszkírozott szonettek melyek valójában színtiszta, tömény drámák a happy end, vagy a romantika legcsekélyebb eshetőségével, amitől az egész a legmagasabb hőfokon ég.
3
Jó film, de valóban hangulat kell hozzá. Én színházban tudnám ezt elképzelni.
2
Tele van drámai monológokkal és elemezgetéssel, de ha a megfelelő hangulatban nézed (nem amikor pörögsz, hanem amikor olyan "világ dolgairól-érzelmekről elmélkedős vagy), akkor igazi élmény. Köszönöm a feltöltést!
1
Legjobb film, legjobb férfi főszereplő, tudod, csak elfelejtették befizetni...
khm