Zero Days (2016)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az elképesztően gyorskezű Alex Gibney (2010 óta évente három filmmel jelentkezik átlagosan) olyan közügyekbe ásta bele magát az utóbbi években, mint az Enron-botrány, az amerikai hadsereg kínzási és kihallgatási módszerei (az ebből készült Taxi to the Dark Side Oscar-díjat is nyert), a WikiLeaks-ügy vagy legutóbb a szcientológia, de néha olyan érdekes vagy ellentmondásos személyeknek is portrét állít, mint Fela Kuti, James Brown, Lance Armstrong és Steve Jobs.
Idei első alkotása a 2010-ben felfedezett Stuxnet nevű vírusból indul ki, amely az USA és Izrael kormányainak közös fejlesztésében készült azzal a céllal, hogy megbénítsák Irán dúsított uránt gyártó centrifugáit, ezzel az egész iráni atomprogramot. De mielőtt a vírus elvégezhette volna a munkát (a 19 ezer centrifugából 2 ezret sikerült megsemmisíteni), a Stuxnet egy elfajzott verziója elszabadult, és a világon több százezer számítógépet fertőzött meg.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
A film első fele döbbenetesen jó.A második fele tele van csúsztatásokkal és gyenge propagandára sikerült.Igazán kár érte.
1
Számomra döbbenetes!