Zuhanás (2006)

The Fall

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Roy Walker (Lee Pace) az 1920-as évek Los Angelesében dolgozik kaszkadőrként. Egy veszélyes mutatvány közben baleset éri, ezért ágyhoz kötötten él. A kórházban, ahol ápolják, megismerkedik egy fiatal lánnyal, Alexandriával (Catinca Untaru). Roy mesés történetekkel szórakoztatja a kislányt különféle hősökről, banditákról és csatákról. A férfi sérülése és a lány élénk képzelőereje miatt a valóság és a fikció határai lassan, de biztosan kezdenek elmosódni, ahogy egyre jobban belelovallják magukat a történetekbe. A férfi célja azonban ridegebb: meséivel a kislány bizalmát szeretné elnyerni, hogy elemeltessen vele némi morfiumot a kórház raktárából, s így tán örökre megszabadulhat fájdalmaitól.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Hatalmas szo...ás egy ilyen vagy bármilyen baleset ami az embert megfosztja attól a jogától, hogy önmaga vessen véget életének.
8
Zseniális, felkavaró. Nagyszerű film!
7
Érdemes megnézni, bájos, fájdalmas, kreatív, és Lee Pace lélegzetelállító...
6
Gyanús, hogy az írója is drogot akart lopni. Sikerült is neki.
5
Nagyon nagyon jó film!!
Ajánlom mindenkinek!
Angol beteg színvonalán van, de nem volt annyira túlreklámozva.
A főhős irtó csinos pasi!
4
Egyetértek az előttem szólóval. Ritka darab, nem volt anno túlhirdetve, aztán sokan elsiklottak felette, de talán pont ettől is olyan értékes. Érdemes rászánni az időt, mert nem egy könnyű film, de akinek átjön, annak egy életre megmarad az élmény.
3
Szerintem ez a film a kortárs filmkészítés egyik ékköve. Ami sajnos kevés elismerést kapott, és sokan elfeljtették, vagy nem is látták. Ami elég kár, mert a rendezö következö filmjei a Halhatatlanok és a Tükröm,Tükröm amik szerintem pocsék. Sajnos a fickó a tehetségét pazarolja, mert ez egy egészen kiváló film és ezt másoknak is észre kellett volna vennie! 9/10
2
Nem igazán tudom hová tenni, nekem talán egy kicsit túl elvont volt, de a vége felé megérintett, szóval végül is nem bántam meg, hogy megnéztem.
1
A legjobb film, amit életemben láttam.