A Zodiákus (2007)

Zodiac

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is. Csak néhány rendőr, újságíró, köztük Paul Avery és egy halk szavú, tehetséges szerkesztőségi rajzoló, Robert Graysmith bízik abban, hogy megfejtheti a rejtélyes üzeneteket, melyek alapján a gyilkos a Zodiákus nevet kapta. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudóan, később egyre inkább elvakultan, mígnem már maguk is az őrület határán járnak.K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Miért nincs hozzá letöltő link?
23
nekem nagyon tetszett!jo film egy percet sem untam. 10/10
22
...imádom ezt a filmet...érdekes téma, jó színészek... ajánlom mindenkinek...
21
Remek film
19
Hali. Került.
18
A másik változata 2005-ös, Kegyetlen jel címen (The Zodiac) jobban kidolgozott mint ez a 2007-es.

Ha kíváncsiak vagytok rá: http://filmezz.eu/film.php?n=kegyetlen-jel&q=bz1uZXpldHRzZWc=
17
Nagyon jó volt a film, csak annyi baj volt, hogy néha angolul beszéltek, de maga a film 10/10
16
kiskoromban láttam először, őszintén a 8-9 éves énemet lenyűgözte, hogy milyen elmés volt az ember, meg minden, most ahogy megnéztem, fejből tudtam az egészet persze, de ugyanúgy elgondolkodtat, hogy ezt valaki hogyan tudta véghez vinni. Először arra gondoltam, hogy skizofrén, és amikor átalakul, akkor a kézírása is megvéltozik... Ha van időd, energiád, hogy koncentrálj, és érdekel miként történt a Zodiákus gyilkolása, természetesen nézd meg! Én személy szerint csak ajánlani tudom
15
Nem bántam meg, hogy megnéztem, de nem váltotta meg bennem a világot.
Igaz történet alapján készült lezáratlan bűnügyről készült filmről nem érdemes szerintem túlzottam szigorú kritikákat írni, de hogy fölöslegesen túlnyújtott volt az már biztos! Krimiként egyértelműen nem állja meg a helyét. Én egy hatalmas krimi fanatikus vagyok, ami miatt szigorúbban álltam neki megnézni a filmet, mert ha egy krimi nem képes bevonnia a nézőt is a nyomozásba, hogy az apró részletek után kutasson a nyomozóval együtt ott már van gond. A színészek viszont eszméletlen alakítást nyújtottak egytől-egyig!
Nem bánom, hogy megnéztem a filmet, de az is biztos, hogy többet nem fogom megnézni, mert ahhoz nem volt eléggé emlékezetes, mint a Hetedik vagy a Harcosok klubja!
10/7 - 72%