Bejelentkezés
Regisztráció
SEGÍTSÉG ONLINE FILMEKHEZ!!!
AZ OLDAL HASZNÁLATA


A filmeket az adatlapokon található "indítás most" gombbal tudjátok lejátszani.
Az indítás most gomb megnyomása után, egy reklámoldalra fogtok érkezni.
Ezalatt, a képernyő jobb felső sarkában visszaszámol 5 másodpercet egy másik gomb.
Ha letelt az 5 másodperc a gombon megjelenik az alábbi üzenet : SKIP THIS AD vagy SKIP AD.
Ezt megnyomva jutsz a filmhez, pontosabban a lejátszóhoz. Szinte mindegyik lejátszónál minimum három felugró reklámmal fogtok találkozni.
Ezek különböző tárgyú reklámok lehetnek, az esetek többségében valamilyen program letöltésére biztatnak.
Ne töltsétek le őket! Semmire sincs szükségetek, amit a lejátszók kínálnak nektek. Mindent ami a filmnézéshez szükséges, lentebb megtalálod!
Egyszerűen csak be kell zárni az összes ablakot ami felugrik.
Mivel ezek a reklámok nem hozzánk tartoznak, így nem tudjuk őket helyettetek bezárni vagy kikapcsolni.
A lejátszók ebből a reklámból élnek. Viszonylag gyorsan meg lehet szokni a használatukat, bár elsőre biztos idegesítő lesz. Figyeljetek arra hogy ne tévedjetek el! A reklámok többnyire egy felugró ablak formájában érkeznek, de könnyen el lehet keveredni.
Győződjetek meg róla, hogy még mindig a filmezz.eu oldalon vagytok.
Amit még fontos tudni hogy ezek a tárhelyek amiken a filmek találhatók, szintén nem hozzánk tartoznak. Sajnos sokszor előfordul hogy technikai okok, nézettség hiányában, vagy bármilyen más okból törlik a filmeket. Ezt legtöbbször egy "file deleted" vagy "not found" üzenettel jelzik.
Ilyenkor az adatlapokon található piros zászlócskával tudjátok ezt felénk jelezni, ezzel is segítve az oldal működését. Amennyiben jeleztétek, megpróbáljuk a lehető leghamarabb pótolni a törölt filmet vagy sorozatot.

Filmeket vagy más linkeket a kérések menüpontban tudtok kérni, pontokért.
Pontokat az alábbi módon gyűjthettek:
Napi 1 pont jár azért ha belépsz az oldalra.
Szintén napi 1 pontot kapsz ha hozzászólást írsz egy film alá és linkenként 3 pontot kapsz, amennyiben hibás linket találsz.
Ami a filmnézéshez szükséges:
Firefox böngésző:
Innen letöltheted:FIREFOX BÖNGÉSZŐ LETÖLTÉSE

Google Chrome böngésző:
Innen letöltheted:GOOGLE CHROME BÖNGÉSZŐ LETÖLTÉSE

Adobe Flash Player: Google Chrome böngésző esetében nem kell, de Mozilla Firefox és más böngészőnél Adobe Flash Player szükséges.
Innen letöltheted:ADOBE FLASH PLAYER LETÖLTÉSEVIDTO.ME linkek elindítása:
Videó a működésről:

CLOUDZILLA.TO linkek elindítása:
Videó a működésről:

ALLVID.CH linkek elindítása:
Videó a működésről:

YOUWATCH.ORG linkek elindítása:
Videó a működésről:

OPENLOAD.CO linkek elindítása:
Videó a működésről:

FLASHX.TV linkek elindítása:
Videó a működésről:

EXASHARE.COM linkek elindítása:
Videó a működésről:

1FICHIER.COM linkek elindítása:
Erről a tárhelyről prémium előfizetés nélkül, óránként 1 filmet tudtok ingyen letölteni. Videó a működésről:

INDAVIDEÓ HASZNÁLATA KÜLFÖLDRÖL:
Az indavideó lejátszó néhány országban tiltva van. A használatához szükséges egy böngésző kiegészítő amit a hola.org oldalról tudtok letölteni. Használat után minden esetben kapcsoljátok ki!
Videó a működésről:

JOGI NYILATKOZAT:
A Filmezz.eu weboldal (továbbiakban: Szolgáltató) működésére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szabályozásai vonatkoznak. 

Az Ektv. 2. § (1) alapján „Információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásának megkezdéséhez, illetve folytatásához előzetes engedély vagy bármely ezzel azonos joghatású hatósági határozat nem szükséges”.

Szolgáltató az Ektv. 2. § bekezdésében rögzítettek alapján, mint közvetítő szolgáltató az „információk megtalálását elősegítő segédeszközöket biztosít az igénybe vevő számára (keresőszolgáltatás)”. Az Ektv. 2. § e) bekezdése értelmében: „Információ: bármely, elektronikus úton feldolgozható, tárolható, továbbítható adat, jel, kép tekintet nélkül arra, hogy annak tartalma jogi védelemben részesül-e”.

A Szolgáltató által fenntartott weboldal egy tematikusan kategorizált linkgyűjtemény, közvetített információ. Szolgáltató kijelenti, hogy szerverén nem tárol semmilyen jogsértő tartalmat. Az Ektv. 7. § (2) értelmében „a közvetítő szolgáltató a más által rendelkezésre bocsátott, a közvetítő szolgáltató által... továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információért... nem felel”. A megosztott információkért teljes felelősséggel az eredeti, tényleges tartalomszolgáltató tartozik. Regisztrált felhasználók saját felelősségükre oszthatnak meg tartalmat az oldalon.

Az Ektv. 7. § (3) értelmében „a közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak”. Jogsértő illetve jogellenes magatartás esetén a közvetítő szolgáltató az Ektv. 10. §-ában rögzítettek szerint köteles eljárni.

Az oldal adatvédelmi és adatkezelési szabályozására A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben megfogalmazottak vonatkoznak valamint a szolgáltatás nyújtása céljából az Ektv. 13.A § (3) alapján bizalmasan kezel a felhasználók által megadott egyes személyes adatokat.