Amerikai istenek 1. évad (2017)

American Gods

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Neil Gaiman világhírű regényét, az American Gods-ot Bryan Fuller közreműködésével Michael Green hozta tető alá.
Gaiman közel harminc nyelvre lefordított művében az istenek valóban léteznek és köztünk járnak, ugyanakkor emberfeletti hatalommal többé már nem rendelkeznek, miután a halandók hite a modern világban immár nem elég erős ahhoz, hogy táplálja őket. A történet főhőse Mike Ainsell, alias Árnyék (Ricky Whittle), aki hároméves börtönbüntetését letöltve szabadul. A kilátásai kellemesek, a felesége szép és hazavárja, a barátja edzőtermében munkát kaphat. Azonban felesége, Laura és Mike legjobb barátja pár nappal a szabadulása előtt autóbalesetben meghalnak. Árnyék elindul a temetésre, de útközben találkozik egy különös idegennel, aki a hozzá hasonlóan a feledés homályába hullt isteneket akarja összegyűjteni egy eljövendő túlvilági csatához, melynek tétje a régi és az új istenek (internet, televízió, hitelkártya) sorsa és a világ feletti uralom lesz.

A sorozat fordítói:
https://twitter.com/ingorion
https://twitter.com/szigony_

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Indavideo
  2. epizód 
   
  Indavideo
  3. epizód 
   
  Indavideo
  5. epizód 
   
  Indavideo
  6. epizód 
   
  Indavideo
  7. epizód 
   
  Indavideo
  8. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

200
2018 tavaszra ígérték, de valami nagy csúszás van, most úgy néz ki lehet csak 2019.
199
Sziasztok! Lehet tudni, hogy mikor jon a masodik evad?
198
Gondoltam elkezdem nézni.. de első rész nélkül minek?
197
Jó rendezés, forgatókönyv, kiváló színészek és lélegzetelállító képvilág. Mondjuk az ifrites résztől teljesen felfordult gyomrom, ez már tényleg undorító, hogy ráerőszakolják az emberre. Ettől eltekintve nagyon jó sorozat, nemsokára jön a második évad is !
196
Üdvözlöm a tisztelt társaságot! Szóval számomra remekek az ilyen filmek. Azért mert mint valaki írta volt előttem " nem sablon" nem ugyan olyan mint az élet, minden nap felkelsz dolgozol, neveled a gyermeked, megoldod a kisebb- nagyobb problémákat. Pont az a plusz a filmek között, mint az egyik hobbim hogy nem sablon mint pl " ... ilyen-olyan Helyszínelők ...stb. Egyszóval kell a változattosság, mint az ételek terén.! Bocsánat ha nem lennék érthető. Mindenkinek szép napokat.
Ui. Megragadom az alkalmat továbbá, hogy megköszönjem, hogy itt lehetek az oldalon! Köszönöm Szépen mindenki munkáját!
195
Furcsa volt, de érdekes is. Talán ez a két szó illik rá a legjobban. Nem láttam még ilyen témáju sorozatot, de nekem tetszett. Megnéznék még belőle pár évadot!
194
A sok vegyes komment után úgy gondoltam hogy megnézem a sorozatot saját szemmel mert ami az embereket ennyire megosztja az nekem tetszeni szokott. De sajnos ezt a sorozatot csak az első három epizódig birtam nézni pedig a történetből akár még jó filmet is lehetett volna csinálni. A zenéje meg egyszerűen az őrületbe kergetett nagyon idegesitő volt számomra, nekem nem lesz a kedvencen az tuti
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

193
ha tudtamvolna hogy ti mijen okosok vagytok nemkelletvolna filmeket neznem. egy nagy braaavooo mindenkinek.koszonom hogy felvilagositotatok,mostmar nemkell sotetben botladozak.
192
Üdv,
Meg tudná mondani valaki hogy, érdemes-e ezt a sorozatot elkezdeni,
És ha igen, miért.
191
várható szinkronizálva?