AZ (2017)

IT

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.
Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

360
Ez inkább vígjáték, mint horror... de fasza volt
359
10/10Jovolt
358
Sokkal jobb mint a régi mondjuk sokkal hatásosabb lett volna ha esti esős idöszakok ban játszódtak volna a Pennywise-os jelenetek meg több pennywise-os jelenet kellett volna leg inkább ha rá magára a Bohócra koncentráltak volna többet akkor jobb lett volna de igy is nagyon tetszett , a kövi rész től azt várom hogy sokkal több pennywise-os jelenet legyen és sokkal horrorosabb sokkal ijesztőbb legyen.
357
Nem értem miért kell ilyen kommenteket írni,hogy senki se nézze meg,meg hogy akinek ez tetszik az elmeháborodott,e miatt külön gratulálok neked Phoenix0613...Az én kedvemet mondjuk nem veszik el ezek a kommentek,de más lehet pont ezért nem nézi majd meg.. A film tetszett,egyáltalán nem unalmas,végig lekötött...A régebbi verziót még kicsi koromban vhs kazin láttam először : D Az is tetszett,várom a folytatást.
356
A könyv milliószor jobb és mélyrehatóbb... Mindenkinek ajánlom hogy olvassa el
Egyébként csodás film de így a könyv után kicsit furcsa volt...
354
Teljesen rendben volt ez a film. Tetszett.
353
Mivel nekem az előző régi verzió is tetszett, ez az új remake is bejött, mi moziba néztük meg ott jobban hatott az egész film, mint itthon egy kis képernyőn... Ízlések és pofonok, van akinek befog jönni , van akinek nem. Ez így van rendjén.
A szereplők jók voltak, jól megválasztották őket, voltak benne részek amiket inkább kihagytam volna, voltak részek amik pedig tényleg ijesztőre sikeredtek. .. aki szereti a Stephen King filmadaptációkat az legalább 1x nézzen bele. Ha meg nem tetszik neki, akkor majd max. kikapcsolja .
A 2.résszel lesz majd teljes a történet, kíváncsi leszek rá.
352
Legrosszabb film amit valaha láttam!Fuuu úgy bánom hogy végig szenvedtem...Akinek ez tetszik sztm az elmeháborodott!
351
Nekem tetszett. Azért moziba nem ültem volna be erre a filmre. Nem volt félelmetes, inkább csak ijesztő. A kölykök nagyon jók. Hiányérzetem van, hogy a bohócról nem derül ki semmi, csak úgy van, de az majd biztos a következő részben lesz.