Becstelen Brigantyk (2009)

Inglourious Basterds

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A megszállt Franciaországban Shosanna szemtanúja lesz, ahogy a német Hans Landa ezredes lemészároltatja a családját. A lánynak sikerül megszöknie. Új személyiséget felvéve Párizsban telepszik le, ahol egy mozit üzemeltet. Közben az amerikai Aldo Raine hadnagy zsidó katonákból verbuvál csapatot, amely a brutális akciói miatt kétes hírnévre tesz szert a németek között. A német vezetés Shosanna moziját szemeli ki az új propagandafilm premierjére, melyen a Führer és a többi vezető is megjelenik. Miközben Shosanna merényletre készül, Raine csapata is akcióba lendül, hogy a helyzetet kihasználja.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

70
Mit is mondhatnék e számomra remekműről. Sokadjára is megérdemli a 10 pontot.
69
jó film, és örülök, hogy itt megtaláltam felirattal is, mert nem egészen értem a szinkront, hogy gyakorlatilag a film egyharmada van szinkronizálva a többi pedig még feliratozva sem... (pedig sokszor elég fontos dolgok derülnek ki a német és francia szöveg alatt is)

Szóval ezer hála a fordítónak, hogy 3 nyelvre feliratozott
67
Tarantino áttért a jelenben játszódó filmektől a múltidézésekig, és ez kellett neki, hogy 15 év után újra remekművet alkosson. Christoph Waltz zseniális mint Hans Landa, egyértelműen megérdemelte az Oscart. Rajta kívül a hírnév előtti Michael Fassbender és Daniel Brühl tűntek még ki.
Ja és lehet hogy a film megtörtént eseményeken alapul, csak nem a náci vezetőket ölték meg, hanem a dublőreiket.
8,7/10
66
Tarantino...méltó hozzá...brutális film 10/8
65
Brad Pitt nagyot alakított!

10/10
64
Igen arra értettem Bár Tarantino gyilkos,szadista,kegyetlen katonái semmivel nem voltak különbek az SS-től.A film vége meg teljesen életszerútlen. Nyilván ez szubjektív.
63
A "zs..." mit jelent ebben az esetben? Remélem csak annyit, hogy zs kategória. Mert akkor vélemény. Még ha nem is értek egyet vele, de elfogadom.
62
pffff... nem szoktam csúnyákat írni,de okádhatnékom van az ilyen zs... amerikai hulladékoktól