Borotvaélen (2012)

Man on a ledge

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Nick Cassidy (Sam Worthington) volt New York-i rendőrtiszt börtönbüntetését tölti, miután a méregdrága gyémánt, amelynek biztonságos szállításáért ő felelt, eltűnt. A gyémánt tulajdonosa, David Englander (Ed Harris) Cassidyt tette felelőssé az esetért, és ezért Cassidyt 25 év börtönre ítélték, Englander pedig felvette a kártérítés díját.
A volt rendőrtiszt megszökik, majd váratlan döntést hoz: kilép egy New York-i szálloda 20. emeleti szobájának ablakán. A szálloda alig arasznyi párkányán egyensúlyozva igyekszik meggyőzni Lydia Spencer tárgyalót (Elizabeth Banks) az ártatlanságáról. A kibontakozó cselekmény során kiderül, hogy sokkal több forog kockán annál, mint hogy egy ember elvesztheti az egyensúlyát.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Raptu.com
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

55
Jó kis film
52
Egyet értek az előttem szólóval... Nem egy túlságosan nagy durranás, viszont egy teljesen nézhető laza kikapcsolodásra maximálisan megfelelő kis film, ami a mostanság rengeteg túlreklámozott lapos és semmitmondó unalmas filmektől mindenképp többet nyújt... 10/7
Jó szórakozást a filmhez!
51
Nem egy korszakalkotó mű, viszont elég feszült és izgalmas ahhoz, hogy egy jó kis krimi legyen belőle, nekem tetszett 10/9
50
Végre egy jo film. Nagyon tetszett.
49
9 re értékeltem, nem rossz film a kis avatar gyerektől.
48
sassegg (saqseg) nem tudom mi nem tetszett, olvass pl. Tolsztojt ha ez nem jón be
Laza kikapcsolódás , szerintem tök jó lett ez a film