Coming out (2013)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Erik (Csányi Sándor) az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát. A napi atrocitásokat könnyedén kezeli, nem zavarja a reggelente fejéhez vágott tojás a szerkesztőségnél vagy a mogorva szomszéd, Pecsák úr (Mucsi Zoltán) ellenszenve sem, derűs jelleme pedig nem csak a műsorába telefonálóknak segít elfogadni önmagukat, hanem a körülötte élőknek is egyfajta példaképként szolgál. Erik lelkesen készül esküvőjére kedvesével, Balázzsal (Karalyos Gábor), ám egy balesetet követően váratlanul szokatlan változást észlel magán: látványosan vonzódni kezd elgázolójához, aki egyben kezelőorvosa (Tompos Kátya) is. A kórházból kikerülve csak fokozódik zavarodottsága, amikor is kényszeresen utána fordul minden csinos nőnek. Ám ez még csak a kezdet és Erik zavarba ejtő helyzetkomikumok sorában igyekszik tisztába kerülni saját magával, miközben megpróbálja széteső életét is egyben tartani. A szerelem útjába azonban semmi sem állhat: a kérdés már csak az, hogy kinek a szerelme fontosabb számára?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

47
Kevés hazai film tetszik, de ez jó! Köszi a feltöltést!
46
Szegény Balázs az a mű meleg pasi jól megszívatta 5 éven keresztül. Valaki meleg vagy nem olyan nincs hogy egyszer ez egyszer az!!! Én is tudom magamról hogy meleg vagyok eszembe nem jut nő még véletlenül sem hiszem 43 éves vagyok 25 éve élek a pasimmal együtt.
44
könnyed limonádé, ne várj túl sokat. 1-nek jó.
43
Egyszerűen imádom Tompos Kátyát! Úgy , ahogy van!Tőlem vattacukrot is árulhatna, akkor is ő lenne a legjobb!
Színészként, énekesként, de főképpen emberként. A mai felfordult időkben üde színfoltja a magyar művészvilágnak.
Ahogy ebben a filmben is bizonyította.
Könnyed, aranyos romantikus történet.
42
Nagyon jó romantikus vígjáték,
sokat nevettem.
Ez nem az a káromkodós, fingós, böfögős műfaj,
ami mostanában dívik, inkább a régi francia vígjátékok
helyzetkomikumaihoz hasonlító történetvezetés.
10/9
40
meg lehet nézni egyszer. helyenként még jó poénok is vannak benne..
39
Nem volt rossz
38
Érdekes és egyedi magyar film volt.
Az alkotók szerintem tisztába voltak vele, hogy a film végével a homoszexuális emberek nem lesznek megbékélve teljesen, de én hetero létemre örültem neki, még ha nem is volt kiemelkedő magyar film, ...ismét csak megint, sajnos! :-/
Egyszer nézős közép kategóriás film. Sajnálom de ez van. Én megtettem mindent. Megnéztem és adtam egy esélyt neki.
Csányi Sándor szokás szerint nekem nem volt megfelelő a szerepre. Sajnos nem tartom tehetségesnek. Értem én hogy ez egy light-osabb film ahol, nem mutatnak nyilvánosan megbotránkoztató felvételeket és örültem is neki őszintén megmondva, de ha valaki egyszer színész és játszik egy ilyen szerepet, akkor azt szeretném elhinni, még ha hetero is az életben.
Tökéletes példa színész, aki tehetséges, hetero és hihetetlenül gyönyörűen játszotta el a homoszexuális szerepet, amit teljes mértékig elhittem és magával ragadott a játéka hetero létemre, az nem más, mint Ewan McGregor az I Love You Phillip Morris c. filmben, ahol a szereplőtársával az ezer arcú Jim Carrey-vel egy tökéletes homoszexuális párt alkottak. Kapaszkodtam rendesen a fotelba a kemény jelenetek megnyilvánulásánál, mert ott nem cicóztak, mindent mutattak rendesen, de az barátaim, na az; SZÍNÉSZET! És nem azért mondom, mert Hollywoodi személy, nem! Magyarországon is vannak olyan tehetséges színészek, mint a Hollywood-ban. Pl. László Zsolt vagy Keresztes Tamás...stb.
De minden elismerésem felé.
Szóval nem értem miért nyomják a Kontroll c. film óta Csányi művész urat.
Mindenesetre Karalyos Gábor szépen játszotta a homoszexuális karakterét, vele már meg voltam elégedve, illetve Hegedűs D. Géza tiszta játéka és remek hangorgánuma jó volt mint mindig, ha színpadon, ha filmben látjuk.
De akik számomra tényleg tökéletesek voltak minden téren az a csodálatosan tehetséges művésznő; Tompos Kátya és a mindig humoros Mucsi Zoltán. Ennek a bolondnak volt a legnagyobb jelenete mikor átvisz egy tál ételt Eriknek (Csányi Sándor). Azon besírtam Zseniális jelenet és szöveg ott egyedül a filmben!!!
Mindenesetre ajánlom homoszexuális fiúknak mindenféleképpen, de zsepit tessék ragadni a film előtt illetve homoszexuális kedvelő lányoknak és nőknek, illetve színész tanonc fiúknak, de még akkor is inkább az I Love You Phillip Morris-t tudnám ajánlani tanulás képen!
Pontozásom: 5/10