Csak a Bátrak (2017)

Only the Brave

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Minden férfi egyformának teremtetett...csak épp néhányuk tűzoltóként kezd el dolgozni. Egy igaz történeten alapuló film a Granite Mountain térségében kitört erdőtűz során dolgozó tűzoltók önfeláldozásáról.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Hősök voltak!Ennyi.A film megható,és tiszteletre méltó alkotás.Köszönöm,hogy feltöltöttétek!Az ilyet nem lehet elfeledni...
23
Az előttem levő komentekhezhez csatlakoznék,igazi filmcsemege!Itt minden tökéletesen összejött.Élvezetes volt ez a 2 óra 14 perc,köszönet a feltöltésért 10*/10*
22
De vagánykodtak, nem figyeltél ordas. Maradtak volna a hamuban és nem égnek szénné, még a főnök kérdezte is hogy akarnak-e vagyányok lenni, akartak. Nem kellett senkiért veszélyeztetni az életüket, megvolt a terv meg a veszélyzónák de ők tettek rá. Ettől függetlenül rip a halottaknak.
21
Döbbenet, eszméletlen jó , bár nagyon szomorú de jól vitték vászonra a történetet, sajnos szuper 10-es. Nagyon jó rendezés, szuper szinészi alakítás, látvány döbbenet, zene fantasztikus!
20
Ryuusan,ha figyeltél volna akkor nem irnál ekkora baromságokat.Nem vagánykodtak,hanem a kiosztott területen próbálták megfékezni a tüzet...de minek is strapálom magam?Látszik a kommentedből hogy mekkora észlény vagy.Gondolom te is lennél annyira bátor hogy veszélyeztesd a saját életed azért hogy másét meg menthesd.
A film nagyon ott van a topon.bátran ajánlom mindenkinek.10/10
19
Csak a bátrak mi? Inkább csak a hülyék keverik magukat akkora bajba mint ezek lol. Mindenki le tudott lépni de ezek vagányok voltak. Első az emberélet a város meg minden éghet porig de gondolom ezt ők is tudhatták. Ettől függetlenül RIP.
18
ez egy nagyon jo film meghato! 10/10
16
jajj nemis tudom meg merjem-e nézni,mert tuti sírnom kell tőle
15
Ő is az ilyen "álomfeleség" típus mint mondjuk Rachel McAdams, imádom