Egy nemzet születése (2016)

The Birth of a Nation

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A megtörtént eseményeket feldolgozó film az 1831-es rabszolgafelkelésről szól, amelyet a szabad fekete Nat Turner tiszteletes (Parker) robbantott ki, miután nem volt hajlandó tétlenül nézni tovább embertársai szenvedését.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

19
a film leegyszerűsíti a történetet, épp akkor olvastam könyvben (William Styron: Nat Turner vallomásai) amikor rátaláltam a filmre is. De persze ez egy forgatókönyv átirat és amerikai, szóval ez van. Mindkét verzió fogyasztható, a könyv begyűjtött egy Pulizert a film nem fog Oscart, de nagyon rendben van
18
Hát igen! Ez brutál! Kemény film és biza jó.
17
Remélem ilyenkor is nagyon büszkék magukra, az amcsik...
16
Csodálatos és egyben megrázó film volt. Elképesztően szomorú, amit ezekkel az emberekkel tettek, pusztán a bőrük színe miatt. Nem kíméltek sem gyereket, sem nőt.. Senkit. Kegyetlen volt a fehér ember. Mindenkinek ajánlom ezt a filmet, szánjatok rá időt és gondolkodjunk el rajta: mindannyian ugyanolyan emberek vagyunk. Mind védtelen, sebezhető, érző emberek.
15
Ez a film nem semmi,mindenkinek ajánlom megtekintésre
14
Nagyon mély mondanivalójú film. Érdemes rá időt szánni...10/9 (N)
13
Nem volt egy rossz film. 8/10
12
"Not Today"

Nat Turner 1831
11
nagyon tetszet !! köszönet a lehetöségért !! nem szokványos történelmi film ! valóban megrenditö ami a rabszolga tartás idején történt !!! a film nagyon jóra sikeredett !! érdemes megnézni !!
10
Kemény,pláne,hogy nem is olyan régen történt(történik) mindez! 9/10THX