Én, Tonya (2017)

I, Tonya

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának. Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfival, s az élete innentől meredeken más irányt vett. Például egy, legnagyobb riválisa elleni merényletig. Tonya egyszeriben a legnagyobb közellenséggé vált, pedig lehet, hogy ő is csak egy áldozat volt, neveltetése és ex-pasija áldozata. Az Én, Tonya az események szatirikus feldolgozása. Vagy lehet, hogy az élet ennyire abszurd fordulatokra volt képes?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Estream.to
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Flashx.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Indavideo
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Jó film. Jó néha belelátni, hogy a versenysport mögött mi van...milyen életek, milyen lelki háttér. Néha megdöbbentő. Tonya, is jól megszívta, hogy ilyen anyja volt...aztán ennek köszönhetően, ilyen férje...stb.
23
Nem semmi, igazi defektes figurák. 10/8
22
Nekem nagyon tetszett a film, egyedüli problémám, hogy sok volt benne a káromkodás de ettől függetlenül nagyon jó és élvezhető film. 10/9,5
21
Nem tetszett ez a rusztikus paraszt stílus a sok káromkordással és durvasággal mégha ilyesmi is volt ez az egész történet valójában. Nem tudom, nekem nem okozott egy jó kikapcsolódást, néha unalmas volt, az órára pillantottam.
Azért egyik amerikai sem volt abban az időben az oroszokkal vagy Katherina Witt-el egy szinten műkorcsolyában, de ez egy amerikai film.
20
Szerintem nem volt debil.
Margot-ot is nagyon megszerettem most.
Tetszett. Köszönöm!
19
annál azért ez egy komolyabb történet semmint ilyen debil formában megcsinálni. lehet hogy egy suttyó családi háttérből került ki de hát egy nagy formátumú versenyző volt . jobbat vártam.
18
Ilyen a sport..is
Tetszett 10/8
17
Sajnos, nekem nem tetszett. A történet jó, de a rendezés, a színészi játék nem túl ütős. Jó a sztori, akár Oscar-gyanús is lehetne, de ez a lehetőség nem lett kihasználva. 10/5
16
Mindenki dicsérte, a környezetemben is, itt is. Én egy kicsit untam.
15
Remek film volt, 10/10. Én még jól emlékszem a sztorira, hiteles !