Lara Croft: Tomb Raider 2 - Az élet bölcsője (2003)

Lara Croft and the Cradle of Life: Tomb Raider 2

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Pandora Szelencéjét valahol a Földközi-tenger térségében rejtették el, talán Nagy Sándor titokzatos Hold templomában, az Élet bölcsőjének nevezett helyen, amelyet egy földrengés újra felszínre hozott. Azt beszélik, a legsötétebb gonosz erő lakozik benne, mely valaha létezett. Jonathan Reiss (Ciarán Hinds) a megszállott egykori Nobel-díjas tudósból lett bio-terrorista éppen emiatt vadászik rá, és megszerzéséért nem sajnál semmilyen árat. A hírhedt dobozban sejtett pusztító erőt akarja megkaparintani - bármi is legyen az - és vele a világ feletti uralmat. A rettenthetetlen brit régész lányra, Lara Croftra (Angelina Jolie) és társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot, és előbb találjanak rá a baljóslatú tárgyra, mint az ördögi Reiss. Csakhogy előbb az ázsiai alvilág ura, Chen Lo (Simon Yam) csap le a mágikus dobozhoz vezető leírásra és elrabolja Lara-tól. A két gonosz, Chen Lo és Reiss már a világ legnagyobb üzletén törik a fejüket.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Nem is gondoltam volna hogy ez tetszeni fog nekem !
9
Ez is jól sikerült! Köszönöm a feltöltést! 6/10 pont
7
Indiana Jane.
5
Jobb mint az első része
3
"pityesz8008"

Mind a két elérhetőségnek van hangja, és használható teljes képernyőn. Tanuld meg használni a böngészőt és kezelni az internet adottságait. Addig letiltom a hozzászólási jogodat! Gondolkodj el azon, kinek a munkáját ócsárlod ilyen stílusban - ok nélkül -, és ha sikerül partra vergődnöd egy elfogadható magyarázattal a viselkedésedre, képes leszel értelmezni, hogy mi történik most és miért, illetve tudásod a számítástechnika terén fejlődik a minimális szintre, talán vissza is adom "jogod", csak írj rám. Egy tanács: ha te vagy értetlen, ne máson vezesd le oktalanságodat. Segítséget mindig lehet kérni - normális hangnemben, az erre kijelölt résznél, az nem megoldás, hogy meggondolatlanul, alaptalanul vádaskodsz, ócsárolsz.

Próbálj már meg viselkedni!

Köszöntem hasznosnak nem mondható kritikádat.
2
az egyiknek nincs hangja a másikat nem lehet teljes képernyőre tenni faxa nagyon
1
CENZÚRA meg tanuljatok már meg normálisan fel tölteni köszi


Szerk.: E.