Megan Leavey (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Megan Leavey című filmdráma főhőse a filmcímmel azonos néven létező Megan Leavey, aki tengerészgyalogosként K-9-es operátor volt Irakban, ahol részese volt egy hatalmas robbanásnak. A film igaz történeten alapul és bemutatja az asszony különös és szoros kapcsolatát a vezető és katonai kiképzésben részt vett kutyája között.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

28
Nagyon tetszett nem volt felesleges vagy eltúlzott rész se 10/10
27
.. Nagyon jó film. Az akció jelenetek nincsenek eltúlozva és csak mértékkel adagolja a rendező. A Drámai hangulat sem az a negédes, kutyus a családban sablon klisé. Szerintem Kate Mara hitelesen játszotta a szerepét. Rex a kutya pedig nagyon szeretni való. . Nem szégyellem, hogy igen csak meghatódtam egyes jeleneteknél. Nálam ez a film már csak a megtörtént mivolta miatt is 10/10
26
Nagyon tetszett ez a film, meghatovolt!
25
Tetszett , megható volt.
24
Tetszett, hogy Kate Mara karaktere is ugyancsak kapott helyet így nem csak az volt, hogy jaj de aranyos a kutya, hanem igenis láthattuk a kötődést közöttük.
10/9!!
23
Egyértelműen 10/10
22
nem vagyok az a sirós fajta de megkönnyeztem! 10/10 <3 i love this. !
21
Nagyon tetszett a film. 9/10, mert a foszereplo jateka kozben picit eroltetett...
Mindenkepp nezze meg aki szereti a kutyas rendoros filmeket, Rex csodasan teljesitett.
20
Már az elején tudod hogy sírás lesz a vége. Kiszámítható, klasszikus téma de pozitívum hogy a film nagy részében nem vitték túlzásba az ömlengést. A zárójelenet nagyon amerikai lett de ez náluk teljesen természetes. A Vietnami háborúból az usa nem engedte hazahozni a szolgálati kutyákat, mondván leírható veszteség és költségekkel is jár. Ezek vagyunk mi, emberek...
19
Köszönöm a film feliratozást!