Mielőtt megismertelek (2016)

Me Before You

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A szerelem gyakran ott talál rank, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.
Louisa "Lou" Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.
Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük - és a szívük - nem várt módon változik meg.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  1fichier (letöltés)
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  1fichier (letöltés)
   
   
  1fichier (letöltés)
  Webrip 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

259
Csodálatos film, sírtam is rajta
257
Nagyon klassz film volt, úgy pityeregtem mint egy kis tinilány a végén ...
255
Horror és Thriller rajongó vagyok. Örülök ,hogy megnéztem ezt a filmet, gyönyörű és nagyon megható, végig sírtam a végét. Keresgélni fogok ezentúl dráma kategóriában is. 10/10 (<3)
254
Meg eletemben nem sirtam ennyit filmen, csak ajanlani tudom, zsenialis 10/10
253
Kedvenc film!Ajánlom a könyvet is!!
252
Nagyon Imádom ez a filmet szomoru és csodálatos és romantikus film! <3
251
fantasztikusan romantikus és csodálatos !