Ott bent (2007)

À l'intérieur

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy esős napon a várandós Sarah összeütközik egy másik autóval az úton. A balesetben mindenki más meghal. Négy hónappal később, karácsony este Sarah egyedül van otthon. Miközben szomorúan emlékszik a balesetben elveszített férjére, arra készül, hogy másnap reggel az anyja beviszi a kórházba. Az éjszaka folyamán egy feketébe öltözött nő kopog az ajtaján, és arra kéri, hogy használhassa a telefonját. Sarah gyanút fog, felhívja a rendőrséget, mire a nő eltűnik. A kiérkező rendőrök senkit sem találnak. Később, alvás közben Sarah-t megtámadja egy asszony, aki betört a házába, és egy ollóval fenyegeti.K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

22
Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, hogy némelyikük is ezt akarja nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt ➤➤➤

⏩⏩ STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM

⏩⏩ STREAMWAY10.BLOGSPOT.COM
21
Húha Elgurult a gyógyszer rendesen...
20
Már a film első másfél perce is rohadt disturbing.
19
Totálisan értelmetlen, öncélú baromság. A legvéresebb film, amit valaha csináltak, és mindezt csak azért, mert volt egy köbméter fölösleges művérük, amit el akartak használni.

Aki ismeri a Szerb filmet, az készüljön fel, hogy ez még annál is durvább.
18
A 80-as éveket idézi fel számomra,abból is csak a felejthető filmek jutnak eszembe.
Ritka rossz .szenvedős és ezt a képi világot még agyonütik a filmzenével.
17
oneofthebrown
Szerintem Mads Mikkelsen ha jól írom
16
Nem rossz szerintem elég durva
14
Ritka mocskos film, gyomorforgató jelenetekkel és mégis kiszámítható az egész mese. Elvileg - ha jobban ügyeltek volna az anyaság és a sztori kínálta extrém lelki nyavalyákra - még akár jó film is lehetett volna belőle. Így mindösszesen egy felejthető, gusztustalan horror-szerű valami kerekedett ki, jó sok logikai bakugrással, következetlenséggel, a műfaj összes sablonjával.
Ha valakinek mégis tetszik, lelke rajta. Nekem nem tetszett, becsületből végignéztem, de bánom. 10-ből nálam 3-ast, ha ér. De csak a nagyvonalúságom végett.