Szemfényvesztők 2 (2016)

Now You See Me 2

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.
Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

162
Atom jó film,köszönöm a feltöltést. Valóban jobb (valamivel )mint az első része.(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)
161
jojojojo jo nagyon jo!!!:cheerspile)(<3)(<3)(<3)(<3)
160
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

158
Nagyon tetszett , szerintem van olyan mint az első része Remek lett ! Mondjuk néha kicsit túltolták már a trükköket de ez lenne csak egy kis pici szurkálódás , de lélegzetelállítóak 10/10
157
Imádom! Van ugyanolyan jó mint az első része, egyszerűen remek mindkettő!
Nagyon tetszett ez a rész is! Remélem lesz folytatás...
156
imádtam . szerintem aki negatív annak mindegy milyen filmet néz mert mindegyiket rossznak fogja tartani a filmről meg csak annyit hogy az első is jó volt de ez még jobb 10/100000
155
Nem értem a negativ kommenteket.
Nekem ez a rész majdnem hogy jobban bejöt meint az elsö.