Sztálin halála (2017)

The Death of Stalin

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1953 márciusában a nagy vezér meghalt, és milliók gyászolták Moszkva utcáin. Ám volt néhány ember, akinek a gyász helyett valami egészen más dolog jutott. Hruscsovnak és a vezetés többi tagjának ki kellett találnia, hogyan tovább, ezzel pedig őrült harc vette kezdetét az utódlásért. Armando Iannucci rendező az „Egy kis gubanc” című filmmel tette le névjegyét, ám az igazi ismertséget az Alelnők című tévésorozat hozta, amely számos Golden-Globe jelölést és Emmy-díjat tudhat magáénak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
te kurva okos vagy Bervin!!! ajánlom Neked az összes Transformers filmet!!!
11
Érdemes megnézni remek kis film!!
10
Én csak azt nem értem,hogy a film címében a Stalint miért ciril D-vel írták? Д=D
9
Én csak azt nem értem,hogy a film címében a Stalint miért ciril D-vel írták? Д=D
8
Köszi a feltöltést! A szinkronos verzió is fent lesz?
7
Remek szatíra, és még ha sok dolog nem is pontosan így történt, abszolút megállja a helyét, mert történhetett volna így is!
6
Eredeti és szatírikus. Érdemes megnézni, csak könyörgöm ne felejtsük el, hogy ez végsősoron mégiscsak egy film. Nem dokumentum, hanem szórakoztató (akkor is, ha néhány tény megállja a helyét).
5
Ez nem vígjáték, de jó. Realizmus nézhető köntösbe burkolva. Egyedi alkotás
4
XERADERIN3 te totálisan el vagy tájolva, és kevered a Gizikét a gőzekével! Vagy csak nem látsz ki az antiszemitizmusod gomolygó sötétségéből!? Mégis hogy lehet a kommunizmust és kereszténységet egy lapon emlegetni, mikor totális ellentétben állnak egymással?? Vagy utánaolvasni, elmerülni a témában amiről beszélsz, az neked zsenánt?? Könyörgöm, mielőtt ilyen hülyeségeket irkálsz valamiről, legalább guglizd ki a Wikipédiából, mert az is többet ér ennél a sötétségnél, ami belőled árad...
3
Vigjateknak nem neveznem! Jobban illene ra a tortenelmi besorolas! Az oroszok (es sajnos nem csak ok) a mai napig igy intezik a problemaikat Golyo,mereg,baleset!