Tágra zárt szemek (1999)

Eyes Wide Shut

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Dr. William Harford és felesége pszichológus. A New York-i elit tagjaként bejáratosak a legragyogóbb estélyekre. Az egyik karácsonyi partin Alice flörtölni kezd egy férfival, miközben a férje két szexis lánnyal enyeleg. Ezen késõbb összekapnak, és sorozatos kísértésekkel teszik próbára egymás iránti hűségüket. Amikor Alice elmondja, hogy lefeküdt egy szállodai portással, a férje úgy érzi, bosszút kell állnia. Billt magukkal sodorják az események, titkos csoport nyomára bukkan, ahol a szexualitás több mint játék az érzékekkel. Arthur Schnitzler kisregényének filmváltozata.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Raptu.com
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Nagyon esztétikus és elvont, úgy, mint az összes Stanley Kubrick film. Tom Cruiset nem szeretem, de ebben a filmben egészen jó volt, Nicole Kidman pedig zseniális. Nagyon tetszett, gyenge nyolcas.
9
A téma nem minden napi, mert nem akarják hogy tudjunk - beszéljünk róla...elgondolkodtató hogy ez a valóság!
Ha esetleg tud még ajánlani valaki közel azonos filmet akkor azt megköszönném !
8
Különös atmoszférájú film.Nem történik sok és nagy dolog benne.mégis kizárja a külvilágot,és egy olyan elvarázsolt állapotba kerülünk,amibe nem akarunk lenni,de mohón vagyunk kíváncsiak rá.Nicole az egyik legszebb színésznő,Tom és az Ő tehetsége,biztos záloga,egy ilyen típusú film sikerének...10/10 !
7
Elképesztő film volt, nagyon tetszett!
Mindenféleképp érdemes megnézni!
6
vágás nélkül azt mondja
David Icke:
- Hogy eszméletlen mennyiségű vér... minden hol (röviden)
5
Számomra elviselhetetlen Nicole Kidman vinnyogása...
4
Azért megnézném vágás nélkül is. Állítólag ez a film miatt "tették félre" a rendezőt. Mint film, nekem 5/10
3
Már harmadjára néztem meg, de mindig ad valami újat. Talán, mert telnek az évek,és én is jobban megértem bizonyos részeit. Szeretem ezt a filmet.
2
Ezt a filmet lehetetlen kategorizálni egyszerűen! Nem kimondottan az a fajta, ami kikapcsol, egyrészt mert baromi hosszú, kettő pedig hogy elég kényelmetlen kérdéseket feszeget egy párkapcsolatról. Két és fél óra után pedig levonhatjuk az utolsó szavakból a következtetéseket ("Fuck"...
Egyszer mindenképp érdemes megnézni! Cruise és Kidman erős játékot produkálnak!
1
Hmm... értem is, meg nem is... Kicsit sem egyszerű film, viszont a vontatottsága ellenére is magával ragadt. Nagyon komoly színészi játékot láttam, így előadni ezeket az érzéseket, állapotokat, zseniális. A zene szintén. Iszonyat feszültségek alakultak ki bennem, szó szerint izgultam, de nem értettem miért (Ezt hívom művészetnek).
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Nem tudnám elmondani, miről szól ez a film, és nem tudnám csattanóhoz sem kötni, inkább csak megpiszkálja az ember szürke hétköznapjait, lényegesen mélyebben, mint mondjuk a szuperhősök..

10/9